Nzlelms 15 aylik oglum var ikinci bebegime hamileyim, planli sekilde hamile kaldim. Kosusturma ile geciyor, cok sukur ki bulanti vb durumlarim yok. 6. Haftamiz 🤩
beyzzsenturkkk Nzlelms 4.haftadan 16. haftaya kadar kustum su an 21. haftadayım bulantım geçtikten sonrası güzel geçiyor ilk kızım 3 yaşında planlı gebelikti sadece çok fazla sırt ağrım oluyor
ikibalannesiii Nzlelms benimde oğlum 5 yaşında bende planlı hamile kaldım 6+1 olduk bizde minnakımla salı günü ilk defa doktora gidecem çok heyecanlıyım onun dışında bol koşturmacalı yorgun hep aç ve sürekli uyuma isteğiyle geçiyor günlerim 😂
rabiaaaln Nzlelms benimde kızım 4,5 yaşında planlı bir gebelik oldu şuan 24+3 teyim 20. Haftaya kadar kusma oldu bi kaç gündür de şiddetli bel ağrısı yaşıyorum onun dışında iyiyiz çok şükür
sudeli4 Nzlelms off Benm çok zorrr. 16. Haftamdayım 5. Haftamdan itibaren hergün kusuyorm hergün.. ilk zamanlar ⅗ kez oluyordu acillik oluyordum bi serum olmadan kendime gelemiyordum :( şimdide günde 1 kusma kesin de 2.3. Olmazsa yarsbbi şükür diyorm.. doktorumun verdiği vitaminleri içemiyorum… bulantı icin verdiği prilam o gece yatarken 2 gündüz 2 şeklinde alıyorum ama inanır mısın bak yemek yemeyi filan geçtim şu içmeyi özledim şöyle doya doya su içmek istiyorum su içsem çıkarıyorum o seviyedeyim
Nzlelms beyzzsenturkkk merhaba bulatiinin gecmesine sevindim 🙏🏼🩷 bulanti insani cok zorlar. Kizin krese gidiyor mu?
vanilya_kokusu_ beyzzsenturkkk benimde aynı 😁4 te kustum 16 ya Kader şimdide midem yaniyo sırtımin üst tarafı Cok.agriyo. pazartesi 30 haftalık olacam
beyzzsenturkkk Nzlelms hayır gitmiyor bezi de bırakamadık daha o yüzden biraz zorluyor eğil kalk altını al vs marttan beri deniyorum ara verdim kabus görüyor korkuyordu tekrar başlayacağım insallah düzelir güzel geçer alışır hemen
yasem1 Benim kızım 14 aylık 23 haftalık oğluma hamileyim. Reglime 1 hafta var tutmaz diyerek önemsememiştik ama nasibi varmış. Hatta 6+3 de ikizlerdi 9 gün sonra kontrole gittiğimizde birinin gelişimi yok kalp atışı da yok dedi doktor tek bebekle devam ettik yola. Detaylı ultrasonda uterin arterlerimde direnç çıktı doktorum magnezyum başladı. 2 hafta sonrası geçen cumartesi tekrar kontrole gittiğimde gelişimini geride gördüğü için kan sulandırıcı da verdi günde tek doz yarın tekrar kontrole gidicez bakalım umarım 2.doza gerek kalmaz. Sürekli ilaca bağımlı olmak hiç hoşuma gitmiyor.
aybike2212 Nzlelms 4 yaşında bir kızım var 18+6 haftalık oğluma hamileyim planlı bir gebelik değildi biraz zor geçiyor bulantılarım hala geçmedi özellikle sabahları çok zor benim için kalçama.vuran bir bel ağrısı yaşıyorum doktorum ilaç verdi ama bulantı yüzünden içemiyorum kızım büyük olduğu için beni aşırı zorlamıyor çok şükür
Nzlelms aybike2212 sizin bulantilariniz umarim kisa zamanda biter. Agri yine cekilir de bulanti berbat bir sey
Havin49_ Nzlelms 18 aylık oğlum 31 haftalık ikiz gebelik plansız oldu bu zamana kadar iyiydi ama bu 20 gündür berbat hep hastane yatışı ile geçiyor 15 gündür hastanedeydim dün taburcu oldum bu sabah yine kanamam oldu yine yatış yapıldı inşallah bian önce doğurup kurtulmak istiyorum
1oglanannesi Nzlelms ben 25+2 yim ikinci gebelik 20 aylık oglum var ev işleri oglumla ilgilenmek filan derken gunlerım nasıl geciyo anlamıyorum bile nasıl bu haftaya geldim 😂 ilk haftalar kusmak mıde bulantısı bişey yiyememe ile gectı bıde tansıyonla bas agrısıyla son 5 haftadır iştahım düzeldi gevelıye 60 kılo baslayıp 57 kılo olmusdum 20 haftada ıken sımdı bence yıne 60 olmusumdur yıye bılıyorum artık çunku😁 bu ayın 20 si gıdıcem kontröle bakalım ne var ne yok
balbocegii Nzlelms çok şükür 23 haftalık oldum hiç bulantım kusmam olmadı 2. Gebeliğim ilkide öyleydi 🌸
Nzlelms balbocegii masallah benim ilki cok guzel gecti, sorunsuz. Su an 7. Haftadayiz kusma bulanti yok sadece bugun tansiyonumda bir oynama oldu anlamadim nedenini korktuk biraz
nilperab Nzlelms 2,5 yasında kızım var.10hafta +2 günlük hamileyim.Plansız bir hamilelikti.Bazen çabuk öfkeleniyorum hamilelik hormonundan sanırım.Halsizim ve ayak altım çok ağrıyor😕uykum gelince kızımdan dolayı uyuyamıyorum .Destekçim yok ailem şehir dışında.Doğunca ne yapcam nasıl yeyişcem onu düşünüyorum
Nzlelms nilperab dogana kadar kiziniz biraz daha buyumus olacak 🙏🏼🩷 benim bebegim dogdugunda oglum 2 yasa yeni girmis olacak daha zor