Selam kızlar ben 2 gün önce bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kaybedeli 3 hafta olmuş üstelik içeride ölüymüş 3 haftadır yaşasaydı şuan 22. Haftası olacaktı kalbi durmuş kendiliğinden ve üstelik 3 tane düşüğün üzerine olmuştu bu diğerlerinde hiç kalp atışı yoktu ilk kez kalp atışı duymuştuk erkekti herşeyim kursağımda kaldı kimisi nazardan olmuştur diyo kimisi doktor ihmali olabilir diyo 3 tane düşüğün ardından kan sulandırıcı gibi bişey felan verilmesi gerekirmiş herhalde bizde eşimle bir sürü şeyi değerlendirdik ama neden olabilir hala aklım almıyor tabiki herşey bahanesi Allah onun ömrünü o kadar yazmışta ama bir daha nasıl önlem alabilirim diye aklımı yiyorum patolojiye göndermek istemedik kıyamadık alıp öylece gömdük çünkü büyüktü diye öyleye gömdük ama lütfen böyle bişey yaşayıpta sonradan çocuğu olanlar varsa şuan böyle iyi hikayelere o kadar ihtiyacım var ki anlatamam gerçekten günlerdir gözlerim balon gibi oldu tamam cennette diyorum mutlu oluyorum ama keşke yanımda olsaydı sarılamadım bile bir kere çok canım yanıyor😔 neler yapabilirim neler önerirsiniz?