Adada Selam herkese gece Demir ilacımı içiyorum sabah tiroit ilacımı yine de halsiz bitkin kabız mutsuz ve midem de azıcık bulanır. Ara sıra kasık ağrılarım var. Sanki regl olacakmışım gibi ağrılar. Sol tarafa yatıyorum sağa dönerken kasıklarım ağrıyor. Sürekli uykulu halim var uyurum.Bir yandan çalışıyorum. İlk okula giden oğlum var. 4 veya 5 günde 1 büyük tuvalete çıkarım onu da zorla. 4 tane kuru kayısı yiyerek ardından su içerim 2 saat içinde çıkartıyor. Daha bebeğime hiç bir şey almadım. Hazırlanmadım. Sizler de ne son durum ? Dolap mı gardrop mu ? Hazırlıklar başladımı ? 🤍
Admsarzu Adada 28+1 bel ve bacak arası ağrısından son zamanlarda uyuyamıyorum. Bebeğimde uyutmuyor açıkçası geceleri. Dolabı gelecek hafta içi herşeyi hazır yıkanıp ütüleyeceğim inşallah haftaya 🫶🏼
Papatya05_ Adada merhaba canım 34. Haftadayım kılık kıyafetler yıkandı ütülendi beşik alındı bebek arabası alındı nevresim takımı yorgan gelecek sipariş verdim 🌸🌸 hafta içi de hastane çantamı artık hazırlarım sağlıkla gelsinler 🌸🌸 sezaryen olacağım
paluk Adada bende yıllardır geçmeyen kabızlık vardı. İnstagram da bir video gördüm. Sabah ilk uyandığınızda biraz su alıcaksınız ağzınıza , ağzınızda bir iki dk çalkalayın. Ardından yutun. 1-2 haftaya rahatlıkla tuvalete çıkacaksınız. Bunun nedeni de sabaha kadar ağzımızda yararlı bakterilerin olması ve onu bağırsağa göndermeniz. Ben faydasını gördüm şükür. Devamlı yapın çok basit zaten.
gokceaytekin Adada Kabızlık problemi bende de var maalesef. Benim bir de üst karın ağrım var tuhaf şekilde. Milletin alt karnı ağrır :) 2. Gebeliğim 28. Haftadayım oğlum 5 yaşında bakalım bizleri neler bekliyor. Hiçbir şey almadım henüz :)
Adada olmazmiolabilir333 Ayy aynı durumdayız çözüm buldunuz mu ? Of bol bol yürümek gerek ama nerde hava buz gibi yürüyecek yer de yok
happybusey olmazmiolabilir333 alev atiyo midem çok fenayımmm sık sık gaz problemi.de başladı zaten 27. Haftaya giricem.bende bitsin artikk🥹
Es07 Bende troid d vitamini demir ilacı içiyorum Safra ilacı ve antibiyotik içiyorum Halsizim,yorgunum,sürekli uykum var Kabızlık için doktorunuza danıştınız mı? 33 haftadayım büyüdükçe zorlaşıyor
Adada Es07 siz baya yaklaşmışsınız artık az kalmış. Evet doktor da kayısı ye geceden beklet vs dedi ama gece mece bekletemiyorum direk yiyor ardınsan su içiyorum 2 saat içşnde çıkıyorum buyuk tuvalete. Ama çok zor gerçekten artık şu 2 ay hızlı geçsin :)
happybusey Adada Allah’tan gündüz gördüm yorumunu gece değil bugünkü menüm bu olsun bakalım oh mis gibi 🌸
Adada merve8888 evet denildi ilk hamileliğimde de içtim 6 yıl önce şimdi 2 gebeliğimde daha da yüksek çıktı çarşamba dahiliye tekrar gideceğim bakalım
Adada Admsarzu aynı durumdayız deseniz, az kaldı ama bakalım sağlıklı alalım kucağımıza özel de mi devlette mi düşünüyorsunuz ?
Adada Papatya05_ merhaba ben de 34.hafta da başlarım diye düşünüyorum belki biraz erken de yaparım bakacağım. Benim 2.sezaryan siz özel de mi devlette mi doğum düşünüyorsunuz ?
Adada Papatya05_ benim de 2.hamilelğim 6 yık önce sezaryan olmultum ben de özel de devlete mi gitsem özelemi diye kafayı yordum. Durumum var ama güven açısından ya tamsiyonum çıkarsa gibi