bebegimbd 123yenianneee amin sağolun evet öyle her gece bugün dogurucakmıyım kaç gün kaldi diye geçiyor bide erken doğum riskimde var rabbim herkesin yardimcisi olsun
Pirincveannesi 123yenianneee ay evet ida cok oluyo yetisemiyo insan yada disari cikarken en az 5 kere lavaboya cikiyosunuz ama kapidan ciktiktan sonra yokun yarisina gelmeden tekrra tuvaletiniz geliyo 🤦
Masmavi- 123yenianneee hemde ne inatçı çıktı küçük bey 40 haftalık olduk hala ne gelen nede giden var 😅
Masmavi- bohembircadi korkma canım stres en büyük baş düşman bak ben bu gün 40 haftalık oldum hala doğmadı 😅
bohembircadi Masmavi- Stresi def edebilsem keske 🥲 Ama gerçekten bana cesaret ve güç oldunuz 💗 Daha rahat olmaya çalışacağım 🌸💗 Sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım 🌸💗🙏🏼
sanli26 bohembircadi 39+6 yız ne gelen var ne giden bebeğimde geriden geliyor üstelik.. Keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek sanırım 😅💖
bohembircadi sanli26 İçerde keyfi iyi demek ki annesi 💗🌸 Sağ salim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım 💗🌸🙏🏼
Bdks98_ 123yenianneee Ben de 38+2 haftadayım, her şeyimiz hazır. Oğlumuzu sabırsızlıkla bekliyoruz, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🤍