123yenianneee melikeyimmmmm benimde sabah kontrolüm var bakalım ilk çatı muayenesi bi tık korkuyorum sanırım😂
melikeyimmmmm 123yenianneee benim ikinci hamilelik olmasına rağmen korkuyorum 🫣😂 geçen 38.hafta kontrolünde doktorum istersen yapalım dedi sırf korktuğum için diğer hafta yapalım dedim bu hafta kaçışım yok sanırım😂😂
123yenianneee Iremsel_ ayy evet tam olarak öyleydi benimde gece saat 2 civarıydı bebişin son kargolarını yerleştirirken geldi ağrılar yani Eminde olamiyorum ama var yani belki gaz sancısıdır diyip yatağa atıp ısıttım kendimi geçince olmadığını anladım
123yenianneee Masmavi- oyyy çok zor bi durum aslında o kadar dikkat ettiniz gelmesin diye şimdide siz gelsin istiyorsunuz o gelmiyor şimdiden inaçtı bebiş sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Masmavi- 123yenianneee hemde ne inatçı çıktı küçük bey 40 haftalık olduk hala ne gelen nede giden var 😅
123yenianneee mor_menekse1 ya şuan bide yani son 3 gündür aslında ağız kuruluğu çok var ve sabaha kadar baş ucumdaki su bitmiş oluyor kalkıp yeniden su doldurmak o kadar zülüm gibi geliyor ki eşim işe hazırlanırken doldurup gidiyor 2 gündür
Pirincveannesi 123yenianneee 37+2 dun sabaha karsi sancim oldu uyuyamadim kalktım yurudum evin ici de biraz gecti gibi oldu ama vutun gun bel agrisi cektim gun icindede fazla hareketi olmayincada korktum acikcSiyama son hareketlendi cok sukur
123yenianneee Pirincveannesi arada bebişlerimiz böyle şakalar yapıyor ne yazık ki bende bu gün sıkışmıştım lavaboya gittim ama sanırım altıma kaçırmışım bi miktar elimi yıkarken altımın ıslak olduğunu fark edip suyum geldi sandım ama idrarmış😅😅
Pirincveannesi 123yenianneee ay evet ida cok oluyo yetisemiyo insan yada disari cikarken en az 5 kere lavaboya cikiyosunuz ama kapidan ciktiktan sonra yokun yarisina gelmeden tekrra tuvaletiniz geliyo 🤦
gokceli 123yenianneee 37+6 yatmaktan her yerim ağrıyo egzersiz yapıym dedim bu kez de hamladığım için her yerim ağrıdı ayrıca kasık ağrısı ve soğuk havadan yürüyüş de yapamıyorum saldım artık 😄
zeyyynep 123yenianneee doğurucam sandım ama doğurmadım hala 😂 bu hafta ya da önümüzdeki hafta doğuracakmış gibi hissediyorum çünkü ağrım var 😬😬
pozitifanne06 123yenianneee doktorun İlk yaptığı zor değil 2 dakikada bitiyor ama doğumda sürekli yaptıkları için zor oluyo bi süre sonra
sanli26 bohembircadi 39+6 yız ne gelen var ne giden bebeğimde geriden geliyor üstelik.. Keyfi ne zaman isterse o zaman gelecek sanırım 😅💖
Sevgidendi 123yenianneee selamlar 38+2 ‘yim gece ağrılarım o kadar attı ki gündüz de ağrıyor artık , son bir hafta kaldı doğuma, Allah dayanma gücü versin hepimize💛