servansmom Al bi kaset test var elimde yarın adet günüm şu an yapsam çıkarır mı varsa yok sabah mı yapmalıyım ayrıca bu testi daha önce kullanan var mı gebelik öğrenen ya da düzgün sonuç veriyor diyen var mı
senaryo servansmom reglin yarınsa çıkmayabilir canım erken gebelik testi mi ben adet günü kan vermeme rağmen çıkmadı kan da 4 gün sonra prodectorde çıktı silik regl 5 gün geçince kanda da 152 beta çıktı
Mutlu_Bir_Anne3 servansmom Regl yarın ise yarın yapmayın. Bir gün bekleyip sabah ilk idrarla yaparsanız kesin sonuç verir ama kaset değil erken gebelik testleri var onlardan alın. İnşallah gönlünüzce bir sonuç olsun 🙏🏻
servansmom Mutlu_Bir_Anne3 elimde şu an Days doctor erken gebelik testi Al bi kaset test Miratech erken gebelik testi var birini şu an yapayım birini yarın sabah birini ikinci gün diye düşündüm sizce nasıl yapayım kbrjakskdk Keziban senaryo
kbrjakskdk @“servansmom” ben regle 4-5 gün kala gece 01.30-2 arası yapmıştım ve erken gebelik testinde de kaset testte de çift çizgi çıkmıştı, tabi biraz silikti ama yine de belli oluyordu, gebelik 3 haftalıktı
honeyandsun Regle bir gün kala kaset test doğru sonuç vermeyebilir erken gebelik testi yapmanız daha mantıklı bence. Benim erken gebelik testim pozitif çıkmışken kaset test negatif çıkmıştı
sseymamoms servansmom varsa erken gebelikte cıkar bence ha şimdi ha yarın. Varsa illaki çıkıyor canım
Nzlelms servansmom reglimden 1 gun once sabahki ilk idrarimla erken gebelik testi yaptim ve silik cizgi ile ogrendim