isimsiz12 teraziela bozdular ya ama bende bırakamadım yani gününde tv de izlemiyorum ama sonrasında işte iş yaparken mutfakta veya çamaşırla vs işle ugrasırken açıyorum izliyorum 🫠
teraziela isimsiz12 Maalesef insan başlayınca bırakamıyor haklısın :) bahar son sezon saçmaladı ama ben final yapana kadar izledim bırakamadım :)
erikarpuz teraziela veliaht taşacak bu deniz veeee kızılcık şerbeti ya hala nasıl izlemeye devam ediyorum bilmiyorum djdjdjdjs
muradim0201 teraziela lou hizli tren dehseti komsu ev sessiz bir yer texas katliami ritual ne yaptigini biliyorum mezuniyet balosu yaslilar yasamak icin oyna korku sokagi nefesini tut Bız kimse sag cikmayacak bazilari korkulu ama cok deil
serius muradim0201 ne yaptığını bilmiyorum u çok ovmusler daha sıra gelmedi izlemeye. Sevdiniz mi siz sonu beklenmedik imiş sanırım
Elliiiffff teraziela ben bu ara sadece veliahtı takip ediyorum o da oğlum uyuduktan sonra ne izlersem, ama beğendim güzel dizi bence. Gündüzleri de yaprak dökümü ve dudaktan kalbe izliyorum 🙈