teraziela Hangi dizileri izliyorsunuz:) ben eşref rüya veliaht halef bahar final yaptı şimdi inci tanelerinin de başlamasını bekliyorum;)
kartanesi___ teraziela Güncel dizileri o kadar saçma ve kötü buluyorum ki hiçbirini izlemiyorum. İnternetten eski dizileri izliyorum 😁
isimsiz12 teraziela taşacak bu deniz kocamla 🫠🫧🌸 uzak şehir tek e düştüm bozdular ekşın yok diye kocam izlemiyor artık😁
erikarpuz teraziela veliaht taşacak bu deniz veeee kızılcık şerbeti ya hala nasıl izlemeye devam ediyorum bilmiyorum djdjdjdjs
biriciginannesi Eşref rüya ve taşacak bu denizi izliyorum değerleri sıkıcı geliyor bana 😄 ( Eşref rüya’yıda izlemiyorum bu aralar hep aynı şey ) ondan birşey izlemek istesem eskiden olan sıla ezel doktorlari izliyorum daha zevkli oluyor
kartanesi___ teraziela Çok favorim var😂cennet mahallesi, muhteşem yüzyıl, yaprak dökümü, beni affet, deniz yıldızı…
muradim0201 teraziela lou hizli tren dehseti komsu ev sessiz bir yer texas katliami ritual ne yaptigini biliyorum mezuniyet balosu yaslilar yasamak icin oyna korku sokagi nefesini tut Bız kimse sag cikmayacak bazilari korkulu ama cok deil
kartanesi___ teraziela Onun tekrarlarına tv’de denk geldim mi izlerim de özel olarak hiç açıp izlemedim 😢
teraziela kartanesi___ Benim tekrar izlemek istediğim eskilerden iki dizi var asmalı konak ve Poyraz karayel :)
teraziela isimsiz12 Evet uzak şehir de saçmaladı ilk sezonu güzeldi ara ara baktım ama şuan sadece fragman bakıyorum o kadar :)
isimsiz12 teraziela bozdular ya ama bende bırakamadım yani gününde tv de izlemiyorum ama sonrasında işte iş yaparken mutfakta veya çamaşırla vs işle ugrasırken açıyorum izliyorum 🫠