melyyssa açıkçası şu an taşınma sürecindeyiz taşınmak da ciddi bir masraf fakat yine de özelde olacak doğum diye konuştuk. Maalesef eşim asla güvenmiyor hiçbir devlet hastanesine, bize hep kötüleri denk geldi ne yazık ki. Şu an hamile olduğum için burnum aksa özele götürüyor öyle söyleyeyim. Dikkatsizlik, umursamazlik ve kötü muamele had safhada devlette. Bize öyle denk geldi yani. Ben de azarlamaya çalışan biri olursa tartışıyorum kendimi ne azarlatirim ne de başka türlü bir muamele içine sokarım. Ben de bu sebeple eşimin düşüncesine aksi yönde fikir belirtmiyorum.
Sadece hamileligimi ilk öğrendiğimde aslında 2. Çocuk neler olacak biliyoruz devlete gidebilirim bence diye teklif de etmiştim ama net bir şekilde reddetti.
Keşke karşımıza düzgün insanlar çıksaydı, guler yuzle iyi günler diye girdiğimiz kapılardan yüzümüze bile bakılmadan geç şuraya vs gibi saçma sapan cümlelerle itilip kakilmaya calisilmasaydik da deneyimlerimiz iyi, bütçemiz sarsilmadan doğumu da gerçekleştirelim diye düşünebilseydik
Nasip diyorum. Allah herkesin karşısına iyi insan çıkarsın