nurklc06 pengumommy bişey olmaz allahın izniyle eğer büyük risk görse verirdi canım ya benimde daha bebek yolk vs gözükmedi aklım ona takıldı
pengumommy nurklc06 beta HCG genelde 2000 civarı olunca net gözüküyor diyorlar mecbur bekliycez bende biraz endişelendim ama erken sürekli gidince insan daha çok stres oluyor
nurklc06 pengumommy evet ya stres mahvediyor zaten insanı kese gözükvekmi bebek varmı kalp atışı duyulcakmı insan beynini yiyor
poyrazinannesi722 aybarssmomm çok garip gerçekten ama daha net mi bilmiyorum yine de hastaneye gitmeyene kadar umutlanmak dogru degil🥲🙏🏻
aybarssmomm poyrazinannesi722 ben hep acaba diyordum ama değerim artmış artık yavaş yavaş kabullenmeye başlıyorum
irmakkayraa aybarssmomm çok yakın çıkmış sonuçlarımız benim bugüne randevum vardı pazartesiye erteledim perşembe ve cumartesi tekrar kan verip sağlıklı artıyor mu diye takip edicem
Papatyam02 6+0 dan merhaba nasıl gıdıyor kızlar bugun ekografı randevum vardı keseyı ve bebegı gorduk henuz cok kucuk dedı kalp atımı var ama henuz dınleyemeyız dedı 2 hafta sonra gıdecem ınsallah