beyzakzlrmk _Medine ben ıkı dogumu normal yaptım 🥺 üçücüye hamıleyım ama normale cesaretım yok sezeryan olmak ıstıyorum
Aslbzdgn _Medine _Medine ikiside atrux _Medine _Medine normal diye tutturdum neler yaptım normal olması için ama bebek nasıl istiyorsa öyle oluyormuş sağlıklı olsumda yeterki ben sezeryan oldum hikayenin sonunda ilk doğum
ablaelos mrym32 ay ne kadar güzel. Bende bir saat uzaklıktaki özel hastane için kaygılıydım aslında ama bi düşüneceğim bu durumu
mrym32 ablaelos aynen ben 3 dakikada bir gelirken çıktım yola son anda yetiştim doğuma koşarak götürdüler önlük bile giyemedim 7 dakika da bir gelirken çıkarsan daha rahat edersin
purplemomm _Medine kesin değil bir çok kişi tanıyorum dikişsiz kesisiz doğum yapan sadece pilates yapın bol bol birde nefes egzersizi yapın doğumda birden uzun süreli ıkınmak yerine kontrollü şekilde ıkınmada yırtık olmuyor
ablaelos mrym32 ilk gebeliğimde kendi sancım olmadı direk suyum geldi gece. Sabah suni sancıyla başlatmışlardı doğumu. Umarım kendi sancım olur bu kez🤲🏻