kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Aslında ben evlenmeden önce evimizin orada lazer merkezi vardı oraya gidiyordum ama simdi uzak geliyor braun düşündüm dediğin gibi biraz pahalı o yüzden ya para biriktip yada 3 5 taksitle alacam zamanla asko🥹 Ama eğer annemlerin oradakine tekrar gidersem almayabilirim
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi ben de aynen gidiyordum baya da azalma oldu. Hazır hala çok yokken alıp evde yapayım diyorum. Sürekli gidecek yer bulamıyorum güvenilir. Teşekkür ederim canım. 🌸
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Askim trendyolda bi marka vardı tiktokta baya reklam olmuştu 10 12 küsür civarındaydı adı aklıma gelirse yazarım. Ona da bir bak istersen
Rojdiyebiri kurkmantosuzmadonna Benimki https://ty.gl/u6tb8w2pzk40k Buydu ama ütüleme özellikle falan bulursan öyle bir şey al bu atışlı insan yapmaya üşeniyor keşke ütüleme özelliği olsaydı
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Robx, Riomi, wimi, hoppo, bright elegance bu markalara da bak askim. Robx tiktokta viral olmuştu.
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi tamam canımsın çok teşekkür ederim. Hepsini araştırıp karar vereceğim. 🌸🫶🏻
daisy__ Bütçen nedir bilmiyorum robx markasına da bi şans ver gülüm eğer bütçene uygunsa kaçırma derim 4 hafta gibi bi sürede yüz kök bölgesindeki azalmayı gözle görülür fsrk ediyor fiyatını hakeden bir ürün
Ceku256 kurkmantosuzmadonna ben kaçak lumea aldım😂 ama daha yeni ve bebeğim 4 aylık emziriyorum biraz zaman geçsin deniycem umarım sahte değildir 😂 Bunu göze alarak satın aldım
dryyvz Philips lumea asla önermem aylarca programına uygun kullandım hiç etkisini görmedim kız kardeşim alacaktı alma ben vereyim dedim ona da etki etmemiş