bebek308_ serpilllga değilmi maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama ben bu gebeliğimden sonra ikinciyi zor düşünürüm yaaa 🙄
Ha1999 penbe_karisi canım 28+3 haftalık hamileyim de vajinamda arada bir iğne batma hissi giriyor neden acaba ya randevum haftaya
penbe_karisi Ha1999 bilgim yok ama bende de oluyordu bebek tekme attıkça özellikle canım doktorum normal diyordu
1kediannesi1 bebek308_ o yüzden vajina da hissediyor olabilirsiniz benim öyle salı günü gidicem bakalım dönmüş mü sırtını karnıma yasladığında da bel ağrım çok oluyor
asellim143_ bebek308_ bnde 32 haftalık hamileyim ama hareketleri bazen midenin orda bazende kasıklarda hissediyorum ama çok yukarda çok hareketli cnm
bebek308_ asellim143_ yaa benimde genelde öyle biliyormusun arada bacak arama ağrı yapıyor aşağı doğru iniyor bikemedim neden
ozlemiracc bebek308_ bende aynı şekilde hissediyordum doktora gittiğimde bebeğin kanala yerleştiğini öğrendim 33+5 teydim şuan 34+3 teyim uzanıp dinlenmemi yoksa sancıları tetikleyebileceğini söyledi
bebek308_ ozlemiracc yaaa merak etim şimdi iyicene bakalım ramdevum pazartesi az dişimi sıkmam lazım da iyim bugünlerde hamdolsun sadece dün çok kötüydüm
serpilllga bebek308_ inan Rabbim gücğnğ veriyor bundan 9 ay mnce ikinci çocuk nasıl olur diye korkuyordum şimdi 3. ye hamileyim ne yapalım krizi fırsata çevircez oglum tek buyudu çok zorlandım belki kızım için iyimolur yalnız kalmaz
bebek308_ serpilllga anneme söyleniyorum kızıyor cnm oda diyor olduktan sonra rahatsın fln bakalım yaa dediğim hibi önce bi sağlıkla bbeğimi kucağıma aliyim gerisi kolay
serpilllga bebek308_ yapcak birsey yok mevlamın ikramı. ilk evrwler zor olcak ama sınra hem dövüşecekler hem oynayacaklar ona çok seviniyorum