busrax_ Kızlar bugün aşılama oldum tutması için lütfen dua eder misiniz benim gibi bu ay aşılama olan var mı beraber bekleyelim 🌸
havva_5 busrax_ ben oldum canım, inşallah rabbim gönlüne göre verir, ikimiz de bu sürecin sonunda güzel haberler alırız inşallah ❤️❤️❤️ hayırlı olsun
busrax_ bahaarkaya bugün döngümün 12. Günü en büyüğü 15.7mm idi i tane de 14.6 mm yumurta vardı. Senin kaç mm kaç tane vardı inşallah hayırlı haberler alırız💖
bahaarkaya busrax_ benim solda 12 vardı en büyügü 22 mm di önemli olan zaten bitane oda güzel olması inşallah tutar ya
Kelebekkkk34 busrax_ kolaylıkla tutunsun inşallah canım 🥰 seni strese sokmak hiç istemem ama merak ettim yumurtaların boyutları biraz küçük değil mi neden erken yaptı aşılamanı
Miracle_1 busrax_ tam hatırlamıyorum daha doğrusu doktora sormayı unuttum o gün birkaç tane yumurta vardı sanırım senin kaç tane ve kaç mm di
Eda42_ busrax_ Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider hamileyim diye yazarsın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin rabbim inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
bahaarkaya busrax_ benim dokuzuncu gün çatlatma İğnem yapıldı 11. gün yani dün de aşılama oldu benim yumurtam çok çabuk gelişti ilk kontrolde bile 15 mm de yumurtam
bahaarkaya beyzade1 ben sizi hiç hatırlamıyorum ya ben buraya yeni geldim yine ilk defa hesap kurdum başkasıyla karıştırdınız galiba ilki aşılama oldum ama hesap kullanmıyordum ilk kimyasal olmuştu oldu ama tutunamadı