Meltemanneolsun LadyX evet canım başladık biz artık 🥰 Beril iyi buyumekle meşgul 🩷 duru kizimiz nasıl
Baklavaseverim LadyX Sağılmış sütün varsa içine iki üç damla zeytinyağı katıp onu da verebilirsin işe yarar zeytinyağının bir zararı yok dedi bu güne kadar gittiğim tüm doktorlar 3 aylıkken gün de 3 defa mamasına kat diyorlardı malum doktor doktor gezdiğim için 🤣
Baklavaseverim LadyX Ay çok şükür bebekler kakasını yapamayınca çok üzülüyorum cidden bazısına komik geliyor ama anne olan anlad sadece 🤣
Meltemanneolsun Baklavaseverim kız kaka bildiğin dert ya yaptı mı yapmadı mı annem arıyor kaynanam arıyor yaptı mı kakasını niye yapmiyor yapınca hepsini görüntülü arayıp gösteriyorum herkes rahatlıyor😂 @LadyX
Baklavaseverim Meltemanneolsun Bizim de durumlar hep o ya bi bu gün kakasını yapmadı demiyim sizinkiler yine küçük benim kız 9,5 aylık oldu hala aynen devam bekarken dışkıya sevineceksin deseler inanmazdım vallahi 🤣🤣
Baklavaseverim Meltemanneolsun Ben kendi çocuğumu geçtim başkalarının çocuklarına da sevinir hale geldim 🤣🤣