betulmommy Kızlarr trendyolda indirimdeydi 1 numara 100lü ve 2 numara 100 lü sipariş verdim inşallah güzeldir. 1 numara cok kullanılmıyor sanırım
papatyakokulugece betulmommy sleepy güzel değil bana göre ben sevmedim Molfix kullandım ikisine de ayrıca ilk numaralar için fazla bez sayısı ben bir numarayı 40 küsürle çıktım çok çabuk büyüyorlar 100 fazla
DarkLuna betulmommy sleepy markanın bedenleri baya küçük keşke okadar çoklu sipariş vermseydin bide yan bantları biraz sert oluyor
ervanil cilginhatun bende hiç beğenmiyorum naylondan farkı yok.hem pişik hem sızdırma yapıyor.ve o fiyatı hiç haketmiyor
DarkLuna cilginhatun bende bebeğimde Molfix kullanıyorum ama değiştireceğim bebeğimin idrarini sanırım koku yapan o bide çok çabuk pişik yapıyor paketin bitmesini bekliyorum
DarkLuna cilginhatun ay o da çok pahalı ya ben muhtemelen bim markasına geçerim diğer çocuklarıma da kullandım
papatyakokulugece cilginhatun yoo ben kullanıyorum kötü değil koku da Yok pişik de sızdırmayi çok bekleyince bütün bezler yapar 😂@DarkLuna
ervanil cilginhatun primayı bende kullandım gerçekten müthiş bir marka ama fiyati biraz yüksek gücüm yetmedi. Molfix kullanıyorum.önlem ve baby turco da güzel
ervanil papatyakokulugece çok beklettiğimi nerden çıkardın canım. Yapısı naylon bildiğin çöp poşetinden farkı yok. O parayı kesinlikle haketmiyor ayrıca sleppy temizlik ürünleriyle meşhur oldu sonradan bezi çıktı. Oda vasatın altı malesef.