svlsu Doğumlar ne zaman hangi tarih hangi şehirlerdesin Doktor 05 mayıs Uygulama 02 mayıs Diyor bende çoğunluk ilk bebek erken gelir Nisanda hazır ol diyor
svlsu svlsu istanbul süleyman yalçında göztepe de doktor önerisi ve doğum hikayesi anlatan olursa sevinirim 😄
gamze6p @svlsu 23+2 deyiz Nisan 24 istedim doktorum da bebek gelişimi iyi olursa alırız dedi yoksa bir kaç gün daha bekleriz 27,28,29 Nisan olur dedi bakalım 😌
Dinolisoo htcebek doktorun söylemiyor mu kontrollerde tahmini doğum ne zaman diye. Bana uygulamada olanın aynısını söyledi ilk seferde şimdi her gittiğimde ultrason fotoğrafı arkasına da yazıyor tahmini doğum tarihi diye.
yalcnkayabeyza 24 Nisaaann 🥹🥹🥹 şuan kıyafet seçiminde zorlanıyorum sanırım tam mevsim geçisi diye. Neleri kaç tane aldınız fikir verir misiniz??
jalepone svlsu doktor söylemedi uygulamadan ve işte kaç haftalık olduğunuzu bilince ona göre hesapladım takvimden öyle görünüyor doktor daha şu zaman demedi yaklaştıkça söyler çünkü çocuğun gelişimine suyuna göre yorum yapar
ronyy Bizde 21+4 teyiz. Bir oğlum var ikinci oğluma hamileyim. By arada cinsiyetini de yazsanız okurken çok merak ediyorum 😀 neyse bize de tahmini doğum tarihi 19 Mayıs denildi.
Beyza-mkl22 ronyy Benimde 21+4 haftalık oldu, 20 Mayıs gözüküyor, kız gibi dediler cinsiyeti net öğrenemedik maalesef, yarın kontrolde öğrenmeyi ümit ediyoruz