gebesss Nurkhrmnn bnde 38+2 yim gece uyuyamıyorum dönmek bile çok zor balim kasığım özel bölgem ağrıyor ama ne sancı ne açılma artık sağ salim doğsalarda hem bebeklerimize hemde bedenimizin özgürlüğüne kavuşsak
Nurkhrmnn gebesss inanın ben de aynı durumdayım bacak aramdaki kemiklerimi sanki elektrik çarpıyor gibi oluyor en kısa sürede sağlıcakla hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻💛
Nurkhrmnn sarahveannesi hayır maalesef hala doğum yapamadım 🥲 yapmadığım şey kalmadı ne sancı ne kasılma tık yok siz nasılsınız 💖
sarahveannesi Nurkhrmnn ay hayır bende bi doğuramadım 😅 kilosundan tırsıyorum öndeydi çünkü cumartesi kontrole gideceğim doğurmazsam. Bugün çok yürüdüm ananas hurma her tuşa bastım bakalım nasippp😅
Nurkhrmnn sarahveannesi bugün ben de çok yürüdüm birde şu doğum egzersizini yaptım üst üste sıcak suya girdim şimdi hafif bi ağrı başladı bende ama kesin yorgunluktandır yine sancı kasılma yok 🥲🥲
nidosh sarahveannesi kilosu ne kadar oldu vajinal doğum için doktorlar kaça kadar izin veriyor ben de 39+5teyim kilosu arttıkça acaba doktor olmaz mı diyecek diye endişeleniyorum
Caansuu1 39+4 hatta 39+5 diyeyim artik kasilma geliyor bazen cok düzenli ama sonra duzensizlesiyor cok yoruldum artık doğsun istiyorum ya 🥹🤍
Nurkhrmnn sarahveannesi ayy gözünüz aydın darısı benim başıma nasıl başladı sancınız bende 3cm açıklık var hala sancı yok ekstra ysptığınız bir şey var mı 😢😢