kartanesi___ orkidemm_ şu aldığım 9 kilo omo toz deterjan bitsin inşallah ben de farklı ürünler deneyeceğim😢
Dinolisoo deletedmom43191 valla bilmiyorum ki modelden modele fark ediyor ola bilir. Ben evlendiğimde baya araştırarak aldım hatta 3 sene olacak ne bozuldu bir kere ne de tamir gördü ileride ne olur bilemiyorum tabi😂
Es07 kartanesi___ Hergün yıkandığı için Kirlenmemiş çamaşır yıkıyor benim makine 1 saate atıyorum minimum 1 buçuk saat bazen Güzel yıkıyor
kartanesi___ deletedmom43191 yok kız öyle deme mesela oğullarını çok beğenirler bayılırlar gözlerinde hep bebektir utanmasalar kucaklarında uyuturlar 😁
kartanesi___ Dinolisoo valla anlamadım ki gidip 9 kilo omo toz deterjan almışım bitse de buradaki önerilerinizi denesem 🥹9 kilo nasıl bitecekse artık yemeklere falan katarım bulaşıkları toz deterjanla yıkarım
Dinolisoo kartanesi___ ahahahhshs benim eşimde 7 kiloluk almış beyazlar için dibine yeni geldim zar zor ama daha da var bitmesine. 2 günde 1 de çamaşır yıkıyorum bide😂😂
Havin49_ kartanesi___ makinadan olabile belki Cnm benim Arçelik evlendiğimden beri işte ariel ve bingo kulanıyorum yumuşatıcı olmamasına rağmen çok güzel kokuyor
anonim51 kartanesi___ bende 9 kiloluk bingo toz deterjan aldım iki kişiyiz nasıl bitecek bilmiyorum 😅😂 yumuşatıcı olarak da bingo’nun pembe gül kokusu var onu kullanıyorum ama sıkıldım kokusundan değiştircem😅
kartanesi___ anonim51 anonim51 bende 9 kiloluk bingo toz deterjan aldım iki kişiyiz nasıl bitecek bilmiyorum 😅😂 Komşuya falan dağıtsak ayıp mı olur😂
kartanesi___ Havin49_ benim çamaşırlar da kötü kokmuyor da işte güzel de kokmuyor yani böyle sanki deterjansız yıkamışım
kartanesi___ Dinolisoo ben de iki kişi olmamıza rağmen sürekli çamaşır yıkıyorum ama valla 9 kilo hiç bitecek gibi durmuyor😂