soleill kartanesi___ ben de aldım duruyo bakışıyoruz bi yerleri köpürtere yıkıyorum onlar duşakabin musluklar klozetin içi falan hahahaha kullanım alanı bulmaya çalışıyorum ama sıvı deterjana alışınça tozun yüzüne bakmıyosun hahahadjf
2bebisannesyim kartanesi___ yani toz deterjan bino yumuşatıcı da Bingöl kullanıyorum gerçekten bingonun çok güzel kokuyor yumuşak kullandım ama hiç kokmuyordu
Dinolisoo deletedmom43191 3 senedir kullanıyorum bir rezilliğini görmedim gayet saygılı😂 değişsem tekrar profilo alırım
deletedmom43191 Dinolisoo 🤣🤣 annemin buzdolabi bulasik profilo annem bozulsada yeni alsam diye dua ediyo kadını bezdirdi
Dinolisoo kartanesi___ yani deterjanı sıvı toz hep değiştim sabit marka hiç kullanmadım ama sabit olan hep yumoşla makina dediğim gibi fark edermi bu bilmiyorum 🤷🏼♀️😂
anonim51 kartanesi___ bende 9 kiloluk bingo toz deterjan aldım iki kişiyiz nasıl bitecek bilmiyorum 😅😂 yumuşatıcı olarak da bingo’nun pembe gül kokusu var onu kullanıyorum ama sıkıldım kokusundan değiştircem😅
orkidemm_ kartanesi___ yumuşatıcı olarak evonox kullanıyorum 🌺toz deterjan olarak renkliler için Ariel beyazlar için de Ariel beyazlar için olan ❤️
kartanesi___ orkidemm_ şu aldığım 9 kilo omo toz deterjan bitsin inşallah ben de farklı ürünler deneyeceğim😢
kartanesi___ deletedmom43191 yok kız öyle deme mesela oğullarını çok beğenirler bayılırlar gözlerinde hep bebektir utanmasalar kucaklarında uyuturlar 😁
Dinolisoo deletedmom43191 valla bilmiyorum ki modelden modele fark ediyor ola bilir. Ben evlendiğimde baya araştırarak aldım hatta 3 sene olacak ne bozuldu bir kere ne de tamir gördü ileride ne olur bilemiyorum tabi😂
kartanesi___ Fatma_furkan1996 şu aldığım 9 kilo omo toz deterjan bitsin deneyeceğim🤣🤣9 kilo ne ya sanki kıtlık çıkacak gibi gidip almışım
kartanesi___ Dinolisoo valla anlamadım ki gidip 9 kilo omo toz deterjan almışım bitse de buradaki önerilerinizi denesem 🥹9 kilo nasıl bitecekse artık yemeklere falan katarım bulaşıkları toz deterjanla yıkarım