Smyye09 MunireSavk9 valla ben ilk doğumumu normal yaptım bunu suda doğum istiyorum ama emin de olamadım hastanenin bu bölümü yeni açılmış ve çok az doğum yapılmış ebeler doktorlar ben kadar tecrübelidir emin olamadım
Minikhediyem Smyye09 evet çok tatlı bir doktor yalnızca randevu dışında mesajlarıma çok cevap vermiyor o dikkatimi çekti bu aralar 🤷♀️
Smyye09 hande19 yapan bildiğiniz biri var mı acaba ya ben çok merak ediyorum nasıl oluyor hastane bu konuda ne kadar iyi
Aysenurrr09 Bende 20 haftalık hamileyim medinova cenk tan a gidiyorum suan sorun yok memnunum😊 suda doğum için de doğum hastanesi kamil beye gidicem bilgi almak icin
sbusra Aydın Kadın Doğumun doktorları çok iyi ama doğum esnasında hemşire ve ebeler de çok önemli, onlarla ilgili bilgisi olan var mı :/
Smyye09 Kızlar merhaba bugün hastaneye gittim gebe okulu diye eğitim merkezi açmışlar oraya gittim oradaki bayan a ayda yaklaşık 2-3 tane suda doğum yaptırıyoruz dedi. Bide kursa da kaydoldum 14. haftadan sonra gidebiliyormuşsun egzersizlere ama çok fazla şey göstericekler hatta doğumhaneye falanda götürüyorlarmış bence mutlaka sizde gidin☺️☺️