mineeeu anne9800 Belirti yoktu aslında biz düşündüğümüz için ben dayanamayıp yapmıştım tek çizgi göreceğimi düşünürken çok şaşırmıştım:)
mineeeu anne9800 Benim normalde de göğüs ağrım oluyordu adetten önce yine vardı ben ona yordum ama belki öyle bir belirtisi olmayan varsa ve şimdi varsa o da bir belirti olabilir
Minerva26 anne9800 benim iki gebeliğimde de yerleşme kanaması oldu kahverengi leke ikincisinde de ordan anlamıştım hamile olduğumu, regle 4-5 gün önce başlıyor kanama
busecalimli anne9800 3 gün kala çok silik bir çizgi vardı, 2 gün kala daha belirgindi, regl günümde tam belliydi çizgi
rapunzel9222 anne9800 ben 4 gün kala kaset testle öğrenmiştim belirtilerimden şüphenip test yaptım silik çıkmıştı sonra kan verdim 43 betayla kesinleşti ☺️
merveege120922 Regle 10 gün varken tesadüfen başka birşey için kan verdiğimde beta 2.3 ile öğrendim çok erkendi
nergis592_ anne9800 adetim iki gün geçmişti ama acayip adet sancım vardı oldu olacam diye bekliyodum wc girdim oldum sandım afedersin sarı akıntı geldi normal değil bu dedim hemn bı tane testim vardı artibed onu yaptım anında çıktı baya belirgin bı cizgiydi❤️
merveege120922 anne9800 kan şekerim düşüyordu halsiz oluyordum ondan mı oluyordu bilmiyorum ama onun için kan vermeye gittiğimde öğrenmiştim
zeynebensar Benim üç yada dört gün vardı gebelik testinde silik çizgi çıktı ıkı tane yaptım ikiside silik cıktı
Mrh16 Selam kızlar benim kese yanında kanamm vardı progestan fitil kullanıyorum ve bu ay sonuna kadar devam edicem.bugun ilk defa kahverengi leke gibi affedersiniz sümüksü birşey geldi hastaneye gitmelimiyim bilgisi olan varmı acaba?10+3 bugün bebiş
Esma006 anne9800 ben 5 gün kala öğrendim onu da şu şekil öğrendim evde gebelik testi yaptım silik çıkmıştı annem sağ olsun 5 gün daha bekle dedi oldu 10 gün gittim kan verdim 519 çıkmıştı
isilozgul Reglime 8 gün kala öğrendim, çok fena kasık ağrım vardı, öylesine yapmıştım erken gebelik testinde çok ince silik çıkmıştı. Kan testi verdim Beta 30 ile başladık çok şükür 🙏
eslem2121 anne9800 ben bi gün klaa öğrendim adet günümde kan verdim 287 ile oğlumda adetim on gün geçmişti ve geç döllenme olmuştu 143 ile öğrendim