mineeeu Ben iki gün kala sabah test yapmıştım ve çok silik bir çizgi gördüm ertesi gün yine test yaptım iki farklı marka ile yine silikti test verdim beta hgc 60 çıktı
mineeeu anne9800 Belirti yoktu aslında biz düşündüğümüz için ben dayanamayıp yapmıştım tek çizgi göreceğimi düşünürken çok şaşırmıştım:)
Minerva26 anne9800 benim iki gebeliğimde de yerleşme kanaması oldu kahverengi leke ikincisinde de ordan anlamıştım hamile olduğumu, regle 4-5 gün önce başlıyor kanama
beyazakgl anne9800 vardır göğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrısı hatta reglim çok ağrılı gecicek demiştim regl değil bebekmiş 😂
mineeeu anne9800 Benim normalde de göğüs ağrım oluyordu adetten önce yine vardı ben ona yordum ama belki öyle bir belirtisi olmayan varsa ve şimdi varsa o da bir belirti olabilir
damla6565 anne9800 sol kasığım patlayacak şekilde ağrıyordu oradan şüphelendim zaten garip bir ağrıydi sonra test yaptım pozitif çıktı o şekilde
ipek9 damla6565 benim de dün bıçak saplanır gibi 2-3 kere keskin Ağrı oldu ama normal ağrılar her gün oluyor zaten
kurkmantosuzmadonna anne9800 reglim geçtikten sonra öğrendim. PCo olduğu için düzensiz adet oluyorum.