egeemomms Ay kızlar elim ayağım titriyor geçen sene şubat ayında düşük yapmıştım 1 senedir deniyorduk sonunda 2. Çizgiyi gördüm bakın hele 🥹🥹🥹
htc5858 egeemomms gayet net bir test gözünüz aydın en yakın zamanda kan verin bence, hayırlısı olsun 🫶😙
eda_03 egeemomms bende acilde kan vererek öğrendim ertesi günde kadın doğuma gidip netleştirdim kese olup olmadığını
Busranur_mnts egeemomms direk gebelik testi deme bi şikayet uydur doktora dersin gecikmem var gebelik şüphem var diye öyle alırlar 2 sate çıkwr sonuö
hicrankvck egeemomms acile direk kan dersen almazlar ama kasık agrım var cok fazla de evde test yaprım pozitif çıktı agrım geçmeyince endişelendm geldim de ben öyle demiştim ultrosanda gözükmüştü zaten direk kana hiç gerek kalmamıstı bu testle ultrosonda gözükür diye düşünüyorum baya belli çünkü
babyshark__ Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağına alırsın 💗 acil de direkt istersen belki yapmazlar deki antibiyotik yazdı dün sağlık ocağı enfeksiyon var ama test yaptım pozitif çıktı emin olmak istiyorum de yaparlar bence
egeemomms Aaayseeert kahverengi lekelenmem oldu biraz önce diğer gebeliklerimde de olmuştu onu bahane edip birde daha önce düşük yaptığımı söylersem bakarlar heralde