ignur Kızlar raporum yeni ama oksapar için 3 hekim onayı gerekiyomus yeni sistemmiş böyle bir şey duyan oldu mu
gunelozturkq ignur Allah Allah bende kullanıyorum kan sulandirici iğne ama benim kadın doğum doktorum yazdı raporu da ama yilbaşindan sonra sistemi değiştirdilerse haberim yok
nurellanurrrr _Mom5833 ben yılbaşından önce hiç ödemiyordum,5 gün önce 9 kutuya 1500 civarı ücret çıktı,raporun içeriğine göre değişiyor dedi eczacı
elizx _Mom5833 nasıl ödemez yaa ben 2024 kasımda doğum yaptım hamilelik boyunca kullandım 1 kuruş ödemedim sigortam vardı
_Mom5833 ignur Kadın doğumcular yazamıyor artık özel alabiliyoruz .çok kullanıldığı için iptal etmişler yeni olmuş bende şok oldum sanki mecburi değilmiş gibi diyecek çok şey varda neyseee
gunelozturkq ignur benimde elimde bitmek üzeredir ama rapor sürem uzun sizin rapor süreniz uzunmuydu ben 7 gün sonra ilaç yazdırmaya gidicem bakalım nasıl olacak
mertrugs Bende 2 hafta önce öyle oldum normalde yılbaşından önce alıyordum sistem değişti dedi eczane. Ama ben doktora gidip yeni rapor çıkarttım tekrar o zaman oldu yani 3 hekim değil tek doktor çıkarttı yeniden raporu sizde hastaneden tekrar rapor çıkartın
Baloglus _Mom5833 Böyle olduğuna emin misiniz? Kulananlar durum nasıl acaba ben 30 aralıkta aldım en son bir fark yoktu.
cemreveminnosunannesi _Mom5833 perinatoloji doktoru rapor çıkartabiliyor. Normal kadın doğumcu olmuyor
mertrugs _Mom5833 Yo normal kadın doğum doktoru Yeni rapor çıkarttı aldım bitince geçen günde aile hekimine yazdırdım yine aldım sadece ücret artmış biraz çok ödedim para
cemreveminnosunannesi Benim doktorum rapor çıkarttı. Tek doktor raporu uygun oluyor. 3 kutu için 550₺ ödedim ama başka ilaçlarda vardı. ( 2 kutu gaviskon ve hametan dahil ödedim.
ignur cemreveminnosunannesi bizim de öyleydi, yilbasindan sonra sistem degismis.. 2026 da aldiniz mi hic igne
mertrugs _Mom5833 ya olur mu öyle şey özel alınmaz çok pahalı oluyor öyle. Benim normalde doktorum muayenehanesi var ilaç rapor vs çıkartamıyor. Bi özel hastanedeki doktorla Arkadaş ona gittim o çıkarttı raporu. Daha öncede o çıkartmıştı sonra 3 hekim dediler diye tekrar gittim tekrar rapor çıkarttı ama 1 doktor yani tek kendisi.
_Mom5833 mertrugs mertrugs Yani benim Dr ôzel hastanede raporu kaldırdılar dedi ve daha dün aldım 1100 TL ye evet çok tutuyor olmadı tekrar konuşurum Dr la yanlışmı biliyor acaba bilmiyorum ki