Bu tam benlik bi soru 😁 ilk kızım 6 yaşındayken ikinci oğlumu doğurdum hiç de öyle rahatlığa alışkanlık zorlama flan olmadı çnkü kızım büyüktü bağımszdı bana çokda zararı olmadı açıkcası zarar yönünden bakarsak kızım tek büyüdü yalnızdı biz bi yere kadr yetioduk oyuncak doldurdk evi onlarla oynuyodu hep memlekte olmadğımz için de aile akraba çok görmedi burda da arkdşı yoktu biraz içine kapanıkdı yeni yeni açılıyor aslnda bi eksi midir bilmiorum herkze göre değişir bu diğer eksi yön tabi ki herşyi unutuyorsnuz bez değiştrmede bile nasıldı ya dedm içimden ama yaptkça hatırlanıyor illaki zor değil şmdi net var herşye ordan erişiyorsn gelelim şmdiki zamana oğlumdan snra 18 aylıkken bidaha hamile kaldım bu süprizdi kesnlikle nasıl yapıcam nasl edicem oğlum dha emiyor küçük iki bebekle nasl baş edicem çok yorulcm insan içine karışamıcam sosyal hayat kalmıcak die yakındım bi süre snra bebiş büyüdkçe hatta cinsiyt belli olana kadr olmsuzdum hep cinsiyt belli oldu divinmye başladı ondan snra ben 360 derece değiştm olsun ya nolck beraber büyürler zatn doğnca oğlum da 2 yaşnda olcak araları 2 yaş güzel olur dedim oğlumu vakti gelnce sütten kestim ve o kadr kolaydı kii rabbim yardm etti herşy sornsuz ilerledi şmdi doğuma 31 gün kaldı oda doğsun da beraber oynasnlar arkdş olsunlar birbrlerine diorum buda erkek ve nasipliymiş müstakil bahçeli bi eve geçicez nasipse orda bahçede kamyonlarla arablarla oynasnlar yazın orda büyürler diorum sosyallikse napim onlarn izin verdği kadr sosyalleşiriz onlar yetrki sağlıklı huzurlu olsnlar anneler hep fedakarlık yaparlar şmdi gözüm korkmuyo aksine ben hariç herkzn gözü korkuyor bu yorumu bide bebiş doğnca güncellerim artk😁