asil15 mucizemmmlk kesinlikle 4 5 yaş olmalı şuan hamileyim ve oğlum 4 yasinda ben ona bakicag8ma oğlum resmen elim kolum.
asil15 kimchikimdi ay yok hayatım kesinlikle pes pese olması insanı daha çok yoruyor kendinemi bakican yeni doganami yoksa fikomami onu düşün tecrübe konuşuyor
kimchikimdi asil15 Yaaa öyle mi diyorsun askim🥹 bakarım ya fikom yalnız kalmaz aralarında yaş farkı pek olmasa birbirlerine iyi gelirler sırdaş olurlar birlikte büyürler diye düşünüyorum sanırım duygusal taraftan bakıyorum 😂 bakayim diş çıkarsın 1 yaşına girsin fikrim değişecek mi
betealt mucizemmmlk benim oğlum 33 aylıkken kardeşi doğacak. Bence güzel bir ara. Ne çok ne az fark oluyor. Birbirleriyle de 1 sene sonra çok rahat oynarlar. Öyle düşündüm
asil15 kimchikimdi değişsin bitanem gerçekten ideal yaş söylediğim ilk çocuğu dusun büyük olunca her işini kendi yapıyor ama ikiside küçük olursa daha zor
Mutlu_Bir_Anne3 mucizemmmlk Bence en az 4 yaş olmalı. Çünkü ilk çocukla da ilgilenmek gerekiyor, küçük olunca onun bakımı, ilgisi zor oluyor. Ve genelde anneler çok zorlanıyor. Bizim mesela 6 yaş olacak aralarında ve çok iyi.
mucizemmmlk Mutlu_Bir_Anne3 Allahım bağışlasın ins yaşınız kaç Ben 32 yim ikinciyi bile bazen gözüm yemiyor 6 bana çok olur yaşıma da bir iki senede düşündüm düşündüm 🤣🤣🙈🙈
2bebisannesyim mucizemmmlk 1 aylık geleyim çok daha yeni oglum da 4 yaşa girecek işte ben dugurana kadar 4 buçuk olur bence ideal yaş daha geç olmamalı
aybike2212 mucizemmmlk kızım Kasım’da 4 yaşına girdi kardeşi geldiğinde tam 4.5 olmuş olacak o çok hevesli ama ben biraz daha bekleme taraftarıydım tam rahata ermişken şimdi sil baştan herşey çok zor geliyor
ElaEge mucizemmmlk ½ bilmem ama 3 ü geçmemeli bence annenin ruh sağlığı için çünkü aynı şeyleri lohusalık hamilelik yenidoğan süreci gerçekten zorlayıcı oluyor hazır ev bebek eviyken olsun bitsin diye düşünüyorum ki kendi hayatımıza dönebilelim çocuk büyük fedakarlık
mucizemmmlk ElaEge hemde nasıl fedakarlık İstanbul’a gidiyorum şimdi Yani 5 saat yol oldu 10 saat 🤣🤣🙈🙈
ElaEge mucizemmmlk o yüzden gerçekten aradan çıksın diyor insan evliliğinde bariz sorun yoksa arka arkaya 2 tane yapılıp çocuk olayı kapatılmalı bence biraz büyüdüklerinde yine kendi hayatına dönebiliyorsun ama bebeklik dönemi çok zor😂😂