Busranur_mnts edannnnur teşekkürler canım zor ama güzrl ya sağ salim doğsunlar da sevelim önceden kalsın daha içimde derdim zaman yaklaştıkça gelsin de seveyim diyorum 🤣
kirr edannnnur Ben de öyle herkes sol diyor ama o zaman da çok çarpıntım oluyor sağ tarafım uyuştu sağa yatmaktan 😂
winnie_the_pooh Haftadayım kesintisiz rahatça uyumayı öyle özledim ki. Eşimi de gönderdim yataktan son 2-3 gündür ayrı yatıyoruz😅 (horluyor)
reys edannnnur benim de birkaç ay önce uyku kalitem çok kötüydü her dönüşte genital bölgem ağrıyordu ama sonra geçti yine ara ara ağrıyor da iyiyim çok şaşırıyorum 32+4 bugün maşallah aşırı iyiyim
Rose_07 edannnnur Galiba biz serklajlı olduğumuz için çoğunlukla yatıyoruz o yüzden daha çok kemik eklem ağrısı çekiyoruz. Uyuyamıyorum sağa sola dönmekten vücudum çürüdü diyorum artık. Allah kolaylık versin.
Bububu Elisa0110 evet yine aynıydı uzun süre olmasa da yatıyordum o haftalarda daha çok sağıma yatıyordum solumda da rahat edemiyordum nedense
vanilya_kokusu_ edannnnur sırt ağrısı beni mahfetti 😓 sırtımin yukarı tarafı çok ağrıyor yav kürek kemiği mahfetti beni yav
kirr mrvtcskn sancı yaşamadım sanırım yani nasıl bir şey sorduğunu da tam anlamadım ama bazen bebek toplanması gibi kasılmalarım oluyor sadece
Armoy Benim gebelikle ilgili hiç sıkıntım yoktu; sıkıntı da etmiyordum yani; taki ortalığın salgınına 2. Kez yakalandım. Daha önce de hasta olmuştum ama şimdi çok daha ağır. Kullandığım ilaçlar da cabası 😭