beyzzsenturkkk edannnnur vücut sizi doğum sonrası aslında uykusuzluğa hazırlıyor biraz araştırın çok mucizevi bir şey
Bububu Elisa0110 bazen uyandığımda kendimi sırt üstü bulduğum oluyor. Ama uyumaya çalışırken hep sağa ya da sola yatıyorum. Gün içersinde de yattığım için arada omuzlarımı dinlendirmek için bi 5-10dk sırt üstü yattığım oluyor
Elisa0110 Bububu kaçıncı hafta dasınız. Ben 22 deyim Bi kaç haftadır hiç sırt üstü yatmıyor. Sağa sola yatmaktan uzun süre sağ sol iptal ya nerdeyse çok ağrıyor ☹️
busbus2025 Ben de 31. Haftadayım sağa sola yatmaktan kalça ağrısıyla uyandığım oldu bacak arasına yastık koyuyorum artık iyi geldi
badeki Bende 31. Haftamdayim ölü gibiyim gün içinde yine iyi ama geceleri çok fena karnım taş gibi oluyor ve uykular haram sabah aynada kendime bakmak istemiyorum saçlarım bile eketrik çarpmış gibi
edannnnur badeki benim nedense saçlarım çok güzelleşti 😂geceler rezalet uyku yok ağrı çok amasaçlarıma bir dolgunluk geldi
Busranur_mnts edannnnur geçmiş olsun canım 34 deyim geçmiyo onlwr artık diz ağrısı da başladı ödem de uyurken sürekli dönüyorum uyudum mu uyumadım mı anlamıyorum kalça bacak ağrısı neredeyse tüm gün var
kirr 31+4 olduk uyku falan kalmadı sürekli sırt ağrısı var ve sadece sırt üstü yattığımda iyi geliyor ama o zaman da nefesim çok daralıyor 🤦🏻♀️ gece 4te zorla uyumuştum 7buçukta uyandım 🥹
kirr edannnnur Ben de öyle herkes sol diyor ama o zaman da çok çarpıntım oluyor sağ tarafım uyuştu sağa yatmaktan 😂
Busranur_mnts edannnnur teşekkürler canım zor ama güzrl ya sağ salim doğsunlar da sevelim önceden kalsın daha içimde derdim zaman yaklaştıkça gelsin de seveyim diyorum 🤣