Zehrailly _Ebrukaracan06_ İkinci hamilelik olunca pekte bi anlamıyorsunuz aslında 😄 ağrım sızım yok çok şükür bazen kasıklara hafif saniyelik sancılar giriyor yorulduğumda o kadar. Aşerme yok niyeyse canım hiçbir şey çekmiyor bulantılarım var maalesef. Onun dışında en zorlandığım tansiyon düşüklüğü hiçbir iş yapamıyorum bayılacak gibi oluyorum sürekli 🥲
bongomi _Ebrukaracan06_ valla girdik galiba 😂 çok şükür her şey yolunda bebiş çok hareketli arada toplanıyor o zaman kasıklarımda doluluk sancı oluyor penguen gibi yürüyorum onun haricinde tekmeleri çok acıtıyor baş aşağı pozisyonda ayağı ile göğüs kafesime vuruyor bunlar dışında iyiyim galiba 😂 umarım sizinde iyi gidiyordur allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 💕💕
Melike3506 _Ebrukaracan06_ teşekkür ederim iyi geçiyor çok şükür aşerme yaşamıyorum pek sanırım tam bilmiyorum 😂
_Ebrukaracan06_ busrasya2334 yarıyı vardınız desenize maşallah size sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı
kocak2126 _Ebrukaracan06_ ben geçen hafta stent taktırdım.. Böbrek sancım çok şiddetliydi ve artık bebeğe de sancı yapıyordu erken doğum olmasın diye taktırdım.. Ama şimdi enfeksiyon var sistit dediler o kadar sık tuvalete gidiyorum ki hatta oradan çıkamıyorum.. o zorluyor.. her ayağa kalktığımda sızlıyor yanma oluyor :(
_Ebrukaracan06_ babygirl02 yolun sonu gözükmüş desenize valizler hazırmı sizler nasılsınuz agrınız sızınız varmı😊😊
Zhde el_as1 Şubat 1 demişti doktor da bence ozamana kalmicak gibi, yerleşmiş kanala, kasılmalar artık oluyo, hareketleri çok sert bazen can acitiyo aşağı baskı olarak senin nasil