Gks_01 _Ebrukaracan06_ 2 tane mevsiminde olmayan şey aşerdim birini yedim biri de pazartesi gelecek inşallah skldşfşdşfşvğd mide bulantılarım hafifliyor yavaştan normale dönüyorum arada kuyruk sokumum ağrıyor nedense 😅 sizdee ?
Rojdiyebiri _Ebrukaracan06_ Aşerma oluyor bugün yumuşak simit aşerdim 😂 çok öyle aman aman aşermem yok riskli gebelik benimki biraz haraket etsem kanmamam oluyor full yatarak geçiyor günüm kim riskli gebelik geçiriyorsa Allah yardımcımız olsun🙏🏻
1oglanannesi _Ebrukaracan06_ bel agrım çok oluyo baş agrım oluyo baskada her şey yolunda salıkla dogsunlar🥰
Sevo36 _Ebrukaracan06_ aynen son 27 gün falan ama sezeryan olucam gün almadım daha oluyor vallabazen mide ekşimesi bazen bacak ağrısı vajına ağrısı kemik ağrısı vücut ağrılaşogor
Birmucizeannesi _Ebrukaracan06_ benim oldum olası bel ve kaşık ağrım var bu bebis baştan zorladı kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza ama benim 3 numara daha doğmadan canımı okuyo valla 😃😃
_Ebrukaracan06_ selinelidemir yolun başındayız desenize sizler nasılsınız agrınız sızınız varmı aşermeler ne durumda