ikiprensesannesi___ erkekannesi1_ o çevredekiler anca boş konuşmaya yarar 😂 kendi başının çaresine bakmak yine sana kalır kendimden bilirim gerçi ben tenezzül edip kimseden yardım istemedim istemem de 😅
erkekannesi1_ ikiprensesannesi___ bende istemedim ablam ve kayınvalidem annem falan diyordu ikisi çalışıyor ablamında 2 çocuğu var yabancıda değiller 🤭
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ ilk oğlumda aşırı derece de mide yanmam vardı kızımda da boğaz yanması yaşıyorum berbart birşey büyüklerimiz hep saçı çok olucak der annem de öyle söylüyor öyle de olur heralde
Fatma_furkan1996 Kızlar nefes alamıyorum resmen zor yürüyorum karnım beni çok rahatsız ediyor midem ağrıyor çok aşırı derece de kendini topluyor kızım sertleşiyor hareketleri var ama öyle aman aman hareketli değil çok huzursuzum nedense 😕
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 kaç haftalıksın canım sen bende sertleşme çok oluyo bu hafta hareketleri de eskisi gibi değil büyüdü artık
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ 😘😘😘 açık olup namaz kılan cok nadir kisi var doğrusu cok tebrik edilesi birisin 😍
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ 33+3 canım benim de öyle canım ama ister istemez korkuyorum çok fazlalaştı çünkü biraz da yordum kendimi tabi