ikiprensesannesi___ Ahanda buraya yazıyorum benim oğlum kel doğarsa büyük olay çıkarırım kabul etmiyorum kesinlikle burdan okudum mide yanması saç çıkıyo demekmiş 🥲😂benim bel ve mide pert 🥶siz napıyosunuz nasılsınız kızlar , hanımlar
kartanesi___ ikiprensesannesi___ 33+2 sıfır mide yanması😁😁ama benim kız saçlı olur diye düşünüyorum çünkü anası çok gür saçlı yani bi zahmet kel olmasın😂
babymom2026 ikiprensesannesi___ Benden27+1im sağlık ocağına gittim tetanoz ikinci doz için tartıldım abooo 62 kilo olmuşum tey teyyy
kurkmantosuzmadonna ikiprensesannesi___ doktorum mide yanmasının saçla alakası olmadığını söylemişti. Oğlum nerdeyse kel doğmuştu. 6. Aydan sonra çıkmaya başladı saçı
ikiprensesannesi___ kartanesi___ kız bir ümit bir Ümit benim üc hamilelik de çok kötü yandı ilk kızım maşallah simsiyah saçlarla doğdu ikincisinde hiç yoktu 🤣bunda olsun amaaa
ikiprensesannesi___ babymom2026 bende 68 kiloyum 70 falan görmek isterim ama zor gibi kaç kilo almışsın 62 iyi gibi
hahooo ikiprensesannesi___ hiç mide yanması çekmedim. Kızım öyle bir saçlı doğdu ki herkes şaşırıyordu 😂
Dinolisoo ikiprensesannesi___ ay bende bu mide yanmasına kel bir kız çocuğu aslaaa kabul etmiyorummmm
erkekannesi1_ ikiprensesannesi___ 33+2 bel ağrısı yorgunluk uyku ve ölmek.. bebeğimin kıyafetlerini yıkadım onları ütülüyorum hastane çantasını hazırladım ütüyü de abarttım galiba kalın battaniyelerini falanda ütülüyorum 🫠
babymom2026 ikiprensesannesi___ 52 buçukta hamile kaldım zaten 10 kilo almışım ama daha zamanım var önümde dikkat etmezsem şişko olurum gibime geliyor
erkekannesi1_ ikiprensesannesi___ çevremdeki herkes ben yaparım beraber yaparız diyordu kimseden ses yok tek dip köşe temizlik kaldı onu da doğumumun gidişatına göre kendim yapacağım ne yapayım kimseden hayır yok
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ son aylarda daha çok artıyor mide yanması ayran iyi geliyordu bana bı İyim canım bugün baş ağrım geçti ah o neydi felaket biseydi Allah kimsenin başına vermesin
ikiprensesannesi___ erkekannesi1_ o çevredekiler anca boş konuşmaya yarar 😂 kendi başının çaresine bakmak yine sana kalır kendimden bilirim gerçi ben tenezzül edip kimseden yardım istemedim istemem de 😅