teraziela kartanesi___ Benimde 13 Mart normalde ama sezaryan olacağım için şubat sonu mart başı diye tahmin ediyorum☺️
teraziela kartanesi___ Evet sen benden önce ama yakın olur evet peş peşe Allah’ın izniyle balık olacaklar ☺️🙏🐟
teraziela kartanesi___ Kocam da kova benim evde iki kova zor olur bana benim oğlan balık olsun en iyisi🤣🤣🤣 tabi hiç belli olmuyor bu işler kızım akrep olacaktı ama erken gelince terazi oldu mesela🤣
kartanesi___ teraziela ben kovalarla hiç anlaşamam ya kardeşim kova fırsatını bulsak birbirimizi boğarız🤣🤣keşke benim de balık olsaydı
Alya16 Merhaba bende 27 yaşındayım 4.5 yaşında bir oğlum 7 yaşına girecek kızım var şuan 3 ye hamileyim 8+6 haftalık herkesin Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini ❣️
supermoms kaderoruc kahve kolik biriyim 🫶😀tiksinmedim sigarayı bıraktım zorlanmadım çok şükür bulantım var istifralarım başladı kızımda 9 ay istifrayla geçti 😩
zeyyneepp supermoms bir kızım var 4 bucuk yaşında şimdi oğluma hamileyim derken bile tuhaf oluyorum hala alışamadım herhalde🥰22+5gunluk olduk Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍