esinbalkir Selam 🙂 33 yaşındayım Bir prensesim var 4 yaşına girdi aralıkta 🤲 Şimdi ikinci prensesimi bekliyorum 17+3 teyim Mayıs sonu yada haziran başı doğum nasipse 🤲
supermoms esinbalkir yaz başı doğumunuz sağlıkla gelsin inşallah🤰🏻sıcaklarda geçirilen hamilelik ve lohusalık Allah yardımcımız olsun 😩😀benim doğumda Allah nasip ederse ağustos sonu eylül başı güzelim tüm sıcağı kucaklicam😃😃
kaderoruc Merhabalar benımde 3 buçuk yaşında kızım var 2.ye hamıleyım suan 6 haftalık hamıleyım agustos sonu gıbı doğum dedı doktor
Semilk05 supermoms kıza benziyor dedi 11 de 12 de kesin bişi diyemedim kordon var dedi bi ay sonra bidsha bakalım dediler
supermoms Semilk05 ilkimde 16.haftada çıkıntı var erkek gibi dedi sonra 18 de net gördük kız dedi büyüdükçe netleşiyor
kaderoruc supermoms yaaa bır de Adana yım ben karpuz ve erık zamanını ıple cekıyorum şu an şu 3 ayı atlatsaydık sızde mıde bulantısı vs var mı çok sevdıgım kahvem gözümde kara kedı gıbı 😁
supermoms kaderoruc kahve kolik biriyim 🫶😀tiksinmedim sigarayı bıraktım zorlanmadım çok şükür bulantım var istifralarım başladı kızımda 9 ay istifrayla geçti 😩
minnak44 supermoms merhaba ☺️ benimde 5 yaşında bir oğlum var🙏🏻 3.transferimizle 2.ye hamileyim çok şükür daha yeni öğrendik 4+3 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı
teraziela supermoms Benim de beş yaşında kızım var 30+6 haftalık ikinciye hamileyim Allah kısmet ederse oğlum olacak hepimiz sağ Salim alalım inş kucaklarımıza🙏 şubat sonu mart başı diye tahmin ediyorum sezaryan olucam🌸🙏
pembeayakkabilikiz supermoms amin canım hayırlı olsun sızede 🌸 benımde 3 yaşında bir kızım var ıkıncıye hamıleyım mart ortasında doğum olacak bi kızım daha gelıyor nasıpse ☺️ kalça, bel ve bol mide ağrılarıyla gecıyor benım az önce kustum hatta 😔
kartanesi___ supermoms Merhabaaa 👋🏻 Benim ilk gebeliğim 33+3 haftalık olduk kızımız geliyor hayırlısıyla💗haftaya göre beklenen doğum 25 şubat ama ben sezaryen tercih edeceğim için şubat ortası gibi olur🫶🏻
teraziela kartanesi___ Benimde 13 Mart normalde ama sezaryan olacağım için şubat sonu mart başı diye tahmin ediyorum☺️