Sedef21 cansu2306 34+4 Şubat başı gibi olacak galiba ama normal doğum olacağı için ne zaman gelir tahmini bilmiyorum 🤷♀️
Mamiko_2020 @cansu2306 33+4 haftalığız 🥰2.kızımı bekliyorum korkudan çok heyecan telaş var 😍şubatın 16-20 arası sezaryenim gerçekleşir gibi,bakalım artık 🤷🏻♀️☺️
kartanesi___ cansu2306 normal doğumdan korkuyorum o yüzden sezaryen olacağım şu anlık korku yok ama günler yaklaşınca nasıl olur bilmiyorum 😂
cansu2306 kartanesi___ benim ne olcam belli degil daha kaçıncı hafta da söyler doktor bu kontrole gittimde sorcam
anonim51 cansu2306 ilk gebelik ben normal doğum istiyorum kızımda şuanlık baş gelişi bazen hafif ağrılarım oluyor korkuyorum ama kızım için değer
cansuvet Benim erken doğum riskim var galiba o yüzden şubatta bekliyorum :) bu hafta toplu yıkadım kıyafetleri birazdan ütüye başlayıp hastane çantasını da bu haftadan yaparım 31 hafta ☺️
gmzkml 28 Şubat sezaryen tarihi ilk doğumum normaldi çok zor geçti bunu planlı yapmak istiyorum korkum var ameliyattan dikişten de korkuyorum henüz hastane çantam hazır değil bu hafta hazırlayacağım hepsini yıkama ütüleme falan herşeyini aldım
Gizemt5 cansu2306 36+0 artık ocak sonu ya da şubat başı olur korkuda var tabi ki, ama ondan daha çok yorgunluk var artık olsun bitsin modundayım 🫠
Dilay34 cansu2306 35+1 haftalığız ve 3. gebelik sezeryan olucam haftaya gün vericek bakalım 2. gebeliktede bundada korkuyorum hepimizin hayırlısıyla kucağımıza almayı Allah’ım nasip etsin 🤲🏻
elinaz1 cansu2306 33 haftayım iri bebekmiş erken doğum olabilr dedi doktorum muhtemel iri olduğu için sezeryan olacak dedi ama son haftalar tam belirlenecek 🫠