Elf0305- Off benimde 11 baya bi belirtim var ama bi kaç gün önce yaptım normal gebelik testi ile negatifti bilemedim 😟 tekrar yapayım mı
yasewin Elf0305- durun bekleyin valla negatif görmek daha çok strese sokuyor. Burda başlık açtım test yapmamak için kendimi tutayım diye. Challenge başlatalım pazar sabahı yapalım test 😄
Sezei yasewin Aşkım negatif yani sabah ilk idrarla yaptım bi tık koyu sadece ve 10 15 dakika sonra gözüktü oda bilemiyorum adeti beklemeye karar verdim oluyum bu ay yeniden başlıycam tedaviye
Elf0305- yasewin O zaman benide etiketle pazar sabahına 😂😂 karşılaşacağım görüntü benintediegin ediyor ya modum çok düşüyor bi zaman kendime gelemiyorum 🥲
yasewin leyla0101 geçtiğimiz günlerde doğudaydım gerçekten epey kötü hava şartları Allah yardımcınız olsun
leyla0101 yasewin baya kötü ve ilk defa böyle bı kış yaşıyorum bu sene aşırı soğuk bı hava insan bı yere çıkamıyor
yasewin leyla0101 çok haklısınız.. inşallah bebiş de yerindedirr sağlıklıdır güzel haberler alırız hepimiz 💕
leyla0101 yasewin inşallah sadece beklemek gerekiyor 5 ocakta adet olacaktım olmadım teste pozitif inşallah bebekte keseye yerleşir
yasewin Elf0305- ben de gerçekten🥺 sonra sürekli sürekli test yapmak istiyorum ya tutarsa diye çok yoruyor😭😭 etiketlicemm beklemede kal🥰
yasewin Sezei @Elf0305- ben de adet oldum kızlar gece 🥲 önümüzdeki aya kaldıkk dua edelim birbirimize 🫂
Elf0305- yasewin yaaa hayırlısı olsun bir dahaki ay inşallah 🥲 benimde sancım filan var belim ağırıyorki 🥲 olucak gibiyim 😟
yasewin Elf0305- hayırlısı olsun inşallah gebesindir canım🥲💕 bu ay ben de bir gebenin günlüğü ovulasyon testlerini alacağım hayırlısı bakalım