Tubi1 muraad Sancın falan yoksa tabiki o anki bebeğin durumuna göre 38 in sonları 39 başı oluyor canım ne kadar kalırsa o kadar iyi çünkü akciğer gelişimi açısından
Zehrailly muraad En erken 37 haftayı doldurduktan sonra yapılıyor diye biliyorum ama onun için sebepleri olması lazım onun dışında 38 i doldurması beklenir her türlü sonra ne olacağına doktor karar verir. Yanlış anlamazsanız sezaryen isteme sebebiniz nedir?
el_as1 muraad 38 haftada ama riskli ise erken de olabilir tansiyon gebelik zehirlenmesi vs 33-34 bile oluyor
muraad Benim doğum 6 eylül gözüküyor, sezeryan olucam en erken alınması kaç hafta öncedir?bilen varsa yazsın lütfen
Semao98 cicekbahcesi_ benimde şubat ortasından sonra nırmalde ama benimde öyle incelme fln mı var acaba sizinde 😣
gulsenehmedova2002gmailc kartanesi___ neden normal yapmiyorsunuzki? Bende 25 Şubat gosderiyo inşallah hayirlissi
cananboynukisa967gmailco Dinolisoo haftamız aynıymış banada Nisan 3 4 gibi bekleniyo hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤲
handan3958 HappyMom uygulamaya göre 23 şubat ama bir haftadır öyle şiddetli öksürüyorumki doktorda bebeğin suyu hafif az gbi dedi korkuyorum erken doğuracam diye inşallah vakti zamanında sağlıcakla gelir 🥴🤲🏻🥹
htcvldn handan3958 sizde de çok fazla idrara çıkma isteği ve özel bölgede ağrı baskı oluyor mu biz de bugün 34+0 olduk