hellobb mystery94 Tahmin etmiştim, bir arkadaşta femera ve letuyu önermişti eğer devam edersem onlardan birini istiycem. Senin şuan kaçıncı günün 2 gün mü vardı aramızda ne zaman kan vereceksin canım. Ben yarın vermeyi düşünüyorum ama açıkcası pek olumlu değilim 😄
hellobb benzeynep Bana da vermedi ama çook ağrım oldu. Normalde çatlarken ağrı hissederim ben diğer aylarda da hissederdim ama yataktan kalkamamıstım karnımın belimin ağrısından. Ben normalde de ağrı ile anlıyorum çatladığını. Tekrar devam edeceksiniz değil mi?
mystery94 hellobb aynen kesin iste canım 9 ocakta vurulmuştum testlerim silik çıkıyor hala canım senin nasıldı kaçıncı günündü testlerin nasıl çıkıyor yapıypr musun. Belirtin var mı :)
benzeynep hellobb hellobb şuanda ağrınız oluyor mu benim arada kasıkta batma ve belim ağrıyor pcos olduğum için regl günümde belli olmuyor.Evet edeceğim sizde devam edecek misiniz
hellobb mystery94 Belirtiler yerini daha çok adet sancılarına bıraktı ya. Dün ve ondan önceki sabah silik çıktı zor görünen ama bu sabah yoktu. Şuan da adet olacakmısım heran gibi ağrım var bilemedim hayırlısı bakalım. İğne de zaten cok etkiledi beni. Senin ağrılar devam ediyor mu?
hellobb benzeynep Benim şuan iğnedn sonra 11. Günüm canım. İlk ayı saymıyorum 36 mm ile çöp oldu zaten. Bir kere daha denemeyi düşünüyorum ama başka ilaçla :D ben bir de ovitrelle bulamadım ilk etapta uğraşmak istemedim diğer seçenek olan pregnyl i vuruldum. Bu sefer gidip bulucam onu :D
benzeynep hellobb bende ilacı değiştireceğim bu ay eğer istanbuldaysınız aldığım eczane var oranın adını verebilirim
hellobb mystery94 11 kuzum ilişki gününden itibaren. Epey vardı belirti ilk defa iğne batması olayını yaşadım bu ay mesela ama sanırm negatif iğne de yapıyor olabilir bunları. Mide bulatısı, batma, bel ağrısı, sol kasık ağrısı vs hepsi vardı.
mystery94 lidya_15 Sudesahin_23 havva_5 hellobb zenan1111 kızlar 5:30 gibi yaptım testi silik çıktı ama dün 7 gibi yapmıştım biraz daha belliydi nasıl sizce
hellobb benzeynep Evet İstanbuldayım, çok sevinirimm. Ban da pco demedi ama ultrasonda ufak polikistik görünüm dedi ama üstünde durmadı normalde çokta titizdir doktoruma çok güveniyorum o yüzden 2. Klomene bir şey demedim ama bu sefer kesinlikle değişmesini istiycem.
lidya_15 mystery94 10. Günüm canım 11’e girdim şimdi bakalım bence aşı yeni atılıyor ya çünkü test yaptığım hastanedeki hemşirede 10-11 gün sürüyor dedi
benzeynep hellobb ne tarafta oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben gaziosmanpaşada sena eczanesi var ordan aldım orda bulunuyormuş oraya yada zeynep kamilin etrafındaki ezcaneler ben çok aradım ordaki bir eczane burayı arayıp sordu öyle buldum.Birde özelde mi doktorunuz devlet mi ? Benimde horman değerlerim iyi sadece ultrasonda gözüküyor
hellobb benzeynep Giderim yaa netleşsin önümüzdeki tedavi de ona göre ararım önden bi çok teşekkür ederimm 🥰 benim de hormonlar iyi sanırım görünümünde biraz var bakalım hakkımızda hayırlısı. Özel hastanede doktorum. Bakırköy de. Kaç senedir deniyorsunuz? Siz de avrupa yakasındasınız heralde
benzeynep hellobb evet arayıp gidin onlar ayarlıyolar çünkü.Nedemek inşallah gerek kalmaz bu ay olmuş olur 🫶 ben anadolu yakasındayım 1 senedir deniyoruz olmayınca doktora gitmek zorunda kaldım siz kaç senedir deniyorsunuz
hellobb benzeynep Aminn inşallah 🙏🏻 Benim biraz karışık 3 bucuk senelik evliyim 2 sene önce bir kimyasalım oldu, sonra korunduk uzun süre. Şimdide 7 ay falan oldu düzgünce denemeye başlayalı. Parça parça hep :D kaç yaşındaydın
benzeynep hellobb bende 3 senelik evliyim ilk 2 sene düşünmedik sonra da düşündük ama olmadı 🥹29 sen kaç yaşındasın