mystery94 Sudesahin_23 yapcam kuzum 11. Günüm olcak iğne vurulalı. Ama ilişkiyi baz alıp mı saymak lazım
Sudesahin_23 mystery94 ilişk bir gün sonra olduysa öyle say canım daha iyi ben iğne olduğum gün ilişki olmuştu o yüzden ilk günden sayıyorum
mystery94 Sudesahin_23 9 ocak vuruldum balım 24. Saatini değerlendirdim ve 36. Saati. Sen ne yaptın yarın kan mı verceksin
Sudesahin_23 mystery94 canım yarın bi test daha yapayim diyorum yine çift çıkarsa Salı veririm inş midem bulanıyor sırtım ağrıyor bilmiyorum ya sabah hatta öğürdüm yani
mystery94 Sudesahin_23 3. Denemem demişsin canım diğerlerinde mesela hiç böyle çıkıyormuydu bugune kadar nasıl ilerlemişti yani. Mesela benim 11. Gün olcakya ozamana kadar silinmişmiydi
mystery94 lidya_15 Sudesahin_23 havva_5 hellobb zenan1111 kızlar 5:30 gibi yaptım testi silik çıktı ama dün 7 gibi yapmıştım biraz daha belliydi nasıl sizce
benzeynep Sudesahin_23 ben 1 ay kullandım tutmadı 2.ayda yumurtam 36 mm oldu iğne vermedi şimdi regl mi bekliyorum 🥹
Sudesahin_23 mystery94 geçen ay 12.gün yaptığım da hiç yoktu canım sonra zaten hasta oldum ama işte şimdi var yine de ümitlenmiyorum korkuyorum iğnedendir yine belki diye
hellobb benzeynep Evet klomen kullandım, bu 2. Ayım yine klomen vermişti iğne ile beraber. Klomenden şüphelendim biraz mm ne kadar aynı sizinle :D 36 mm duyunca şaşırdım ilk ay öyle pas geçildi. Kendiniz mi attınız ilaç vs verdi mi?
lidya_15 Kızlar kan verdim 6,5 çıktı 🤷🏼♀️ hala iğne etkisi olabilir dediler. 14. Günü tekrar istedirler. @mystery94 @havva_5 @Sudesahin_23
lidya_15 mystery94 10. Günüm canım 11’e girdim şimdi bakalım bence aşı yeni atılıyor ya çünkü test yaptığım hastanedeki hemşirede 10-11 gün sürüyor dedi