Sudesahin_23 @mystery94 canım yaptin mi daha test eve gidince yapıcam ben bir saate hayırlı sonuçlar alalım inşallah
mystery94 Sudesahin_23 yaptım kuzum iğneden sınra 8. Günüm ilişkiden sonra 7. Günüm atıyorum kızlar Sudesahin_23 lidya_15 zenan1111
mystery94 Sudesahin_23 dün sabah vardı kuzum akşam yoktu oda çok su içtiğim için bide sabah yapın diyolar daha belli oluyomuş ozaman
mystery94 zenan1111 kızlar dün sabah yaptığım test e bakıp bide son yaptığıma bakar mısınız artış mı olmuş sizce çizgi daha da mı belli olmuş akşam yaptığımı saymayın onda hiç yok zaten ama aynı marka değil onunda etkisi olabilir mi. Trendyoldan awox sipariş verdim ya o gelince onunla devam edicem yapmaya Sudesahin_23 lidya_15
Sudesahin_23 mystery94 ben elendim kızlar bu ay da hiç çizgi çıkmadı bugünkünde 12. Gündeyim daha olmaz heralde hasta olırım
mystery94 Sudesahin_23 kuzum belli olmaz belki sonradan artıcak zaten 12. 11. Gün silik oluyomuş bkele bakalım umudunu yitirme
-Papatya33 Valla bu catlatma ignesinin etkisi ger seferinde değişiyor 11. Gün etkisinin geçtiği bile oldu bende
-Papatya33 mystery94 kız 7 gün olmuş. Catlatma ignesinin yapıldığı gün sayılmıyor. Bence çok erken daha iğne etkisidir o
bahaarkaya Sudesahin_23 gebelık kesınlıkle var bende en son iğnenin 7 günü aşılamanin 5 günü silik vardı bugün 9 günü negatif olmuş iğne etkesı gitmiş negatif görünce tuaf oldum ama erken mı davrandim acaba aşılamanin 7 günü bugün