mystery94 zenan1111 ya sen cansın ya tmm canım bakıcam sabah evde test kalmadı yarın işe giderken alıcam iş yerinde bakıcam
lidya_15 mystery94 https://vt.tiktok.com/ZS5womc2F/ canım buna bir baksana çok detaylı yapmış bizim gibi iğneyle çok güzel anlatıyor
zenan1111 mystery94 Sende cansın kuzum benim 🍀🌹🌹🌹Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah yavrun seninledir🤲🏻
mystery94 lidya_15 evet canım benim gördüm ben bunu önceden izlemiştim şimdi sipariş verdim gebelik testi trendyoldan onunla devam edeceğim Awox marka
mystery94 zenan1111 kızlar dün sabah yaptığım test e bakıp bide son yaptığıma bakar mısınız artış mı olmuş sizce çizgi daha da mı belli olmuş akşam yaptığımı saymayın onda hiç yok zaten ama aynı marka değil onunda etkisi olabilir mi. Trendyoldan awox sipariş verdim ya o gelince onunla devam edicem yapmaya Sudesahin_23 lidya_15
lidya_15 Sudesahin_23 2 gün sonra tekrarlayacak mısın canım testi? İnşallah güzel bir yükselme olur ya ✨
mystery94 Sudesahin_23 etkiler diye biliyorum kuzum sen hiç akşam yaptın mı bu kadar silik çıktı mı sende
Sudesahin_23 lidya_15 yarın sabah yine yapmayı düşünüyorum test canım bakalım koyulukk artacak mi diye
Sudesahin_23 mystery94 işte bende hiç böyle çıkmadı ben geçen ay denediğim de bu kadar silik çıkmıştı bu ay böyle çıkmıyor belirgin cıkoyo hep
lidya_15 mystery94 bende awoxla yapıyorum stoklu aldım ahaha 3 aylık var 🫠💕 inşallah bu ay son olur 😅 testlerle kafayı yedim vallahi
Sudesahin_23 lidya_15 kız vallahi bende ya 5li almıştım bi tane kaldı 😂 ay hepimi güzel haberler alırız inşallah ya
mystery94 Sudesahin_23 ama akşam yaptın mı hiççç sabah yaptığımda silik değildi benim ama akşamki baya silik
lidya_15 Sudesahin_23 10’lu su daha uyguna geliyor bacım 😅 bende şuan saydım 22 tane test var 🫠 seninde ilk mi olucak?
mystery94 Sudesahin_23 yaptım kuzum iğneden sınra 8. Günüm ilişkiden sonra 7. Günüm atıyorum kızlar Sudesahin_23 lidya_15 zenan1111
lidya_15 Sudesahin_23 anladım canım ben bebiş olarak sormuştum benim ilk olucak olursa o yüzden test bağımlısı oldum bir de bu iğneden beri hiç hamburger sevmeyen ben yatıp kalkıp hamburger aşeriyorum ya 🤷🏼♀️ doktor hormondan kaynaklı dedi güldü 😅
rumeyyurmom Sudesahin_23 yükselir inşallah telaş etme düzenli kan vermeye devam et sağlıklı olur inşallah 🥲