mystery94 Sudesahin_23 saat olarak 12. Günü öneriyolar mı canım bende doktorum bi ertesi günü önerdi cumartesi yani. Sonra pazar salı perşembe dedi. Bugun vuruldum ya yani 12. Saatte deniyim mi
Sudesahin_23 mystery94 yani ben 12. Saat ve 32. Saat değerlendirdim bence denemelisin sperm zaten vücutta 2-3 güne kadar yaşayabiliyormuş o yüzden saatlere çok takılmadım iğneyi olduğum günü ve bir sonraki günü önemsedim sadece
Sudesahin_23 mystery94 sizin de mi yumurtanız kendi gelişmediği için iğne kullandınız bende 7.5 cm çikolata kisti var o yüzden kendi büyüyüp catlamıyormuş 2 sene olacak evleneli
mystery94 Sudesahin_23 benimki pcos olduğu için büyüyor ama çatlama olmuyo canım oyüzden iğne istedim busefer 3 ay ilaç kullanmıştım büyüyodu ama hiç iğneyi söylemedi bana. Ben burda yorumlardan araştırıp buldum öyle söyledim doktora bugun sabah 11 de vuruldum ama bana yarın birliktelik olsun dedi saati önemli değil mi dedim hyr dedi ama dünde bizim ilişki olmuştu
Sudesahin_23 mystery94 catlamış mı peki iğneyle tekrar gittiniz mi iğneden 2 gün sonra baktı bana tekrar catlado mı diye catlamıştı
mystery94 Sudesahin_23 yok canım bugun sabah 11 de vuruldum daha yeni öyle gel bakayım bi daha demedi sadece cumartesi pazar salı perşembe ilişki dedi okadar
Fundayim Kızlar sanırım olmadı ya. Reglime 8 gün kaldı beyaz akıntı geldi bugün relg öncesi gelenden. Bı şişkinlik var bilmiyorum ya
lidya_15 Fundayim canım çok erken değil mi daha hemem umutsuzluğa kapılma. İğnenin üzerinden kaç gün geçti? Beni iğneden en az 12 gün sonra kan testine çağırdılar.
Fundayim lidya_15 iğnenin 8. günü, adetimede 8 gün kaldı. Bende genelde adete bir hafta kala beyaz akıntı gelir, bugünde gelince kesin adet Olcam dedim ama bilmiyorum ya zamanda gecmiyo ki
lidya_15 Fundayim çok erken canım ya daha bekle bence beyaz akıntı gebelik belirtiside oluyor hiç belli olmaz 🤷🏼♀️✨ inşallah güzel haber alırsın 💕