Fundayim Kızlar hiç bir belirtim yok normalmi ?? Ne kasık ağrısı ne başka ağrı nede akıntı vs hiç bişey olmadı hissettmedim. Böyle olan varmiiii
Arhez20 Fundayim çok erken canım iğnenin etkisi 12-13 gün geçer şimdi test yapasan ovitrelle de hcg olduğu için yalancı pozitif verebilir
lidya_15 Fundayim bana dün doktorum vurdu ilk defa çatlama iğnesi vuruldum 23 mm yumurtam. İğne günü ve sonraki 4 günü sabah akşam değerlendirin dedi. İnşallah güzel haberler alırız kızlar ✨🙏🏻
Fundayim mystery94 evet ben saatlere dikkat etmedim. İğneden 9 saat sonra, 32 saat sonra ilişki oldu. Hergun oldu yani. İğneden bir kaç gün sonra göğüs sizlamasi oldu, bir kerede karnım ağrıdı başka bişey yok şuan
Arhez20 Fundayim herkeste ağrı olmuyor benim çok olmuştu mesela yazmıştım buraya çoğu kişinin olmamıştı
Sudesahin_23 Fundayim benim de iğneden sonra 5.günüm alt karnım da batma ağrı hissediyorum Hayirlisi:)
Sudesahin_23 mystery94 2 gün üst üste önerdi bende 12. Saat ve 34. Saat değerlendirdim :) sizin kaçıncı denemeniz benim 3 birde sorun neydi acaba bende kistten dolayı yumurtam kendiliğinden büyümüyor
Fundayim Sudesahin_23 bende hemen hemen aynı saatlerde yaptım. Bendede esimdede sorun yok ama olmuyo. Yumurtamda kendi buyuyo hatta kendi çatlar dedi ama ben iğneyle denemek istedim
mystery94 Sudesahin_23 saat olarak 12. Günü öneriyolar mı canım bende doktorum bi ertesi günü önerdi cumartesi yani. Sonra pazar salı perşembe dedi. Bugun vuruldum ya yani 12. Saatte deniyim mi
Fundayim Kızlar bide ben iğneyi vurduktan 6 saat sonra falan beyaz bı akıntım geldi tek seferlik sizlerde oldumu bu