Esma006 _umudumvar_01_ testi yapıyorsun ama bir hormonun o testi silik çizgi çıkarmasını sağlıyor bilmiyorum hani bir de pcos hastası olduğun için bu lh hormonu falan etki edebiliyor ovülasyon testi var varsa elinde Bir de onu dene istersen
_umudumvar_01_ Esma006 ovülasyon testi var elimde evet ama ne bileyim yani onlar testlerde etki yapar mı ki hormon vs
_umudumvar_01_ TKumsall zaten yumurtlama yakalayamıyorum çünkü olmuyor düzensiz adet olunca yumurtlama da düzensiz oluyor ama bundan dolayı test pozitif verir mi ki
TKumsall _umudumvar_01_ veriyor tabiki bazi doktorlar videolarında bu konuya yeni yeni yer vermeye başladı çünkü çok fazla olmaya başladı bu olay testim pozitif çıktı ama regli oldum neden diye çok sorulduğu için açıklama yapan kişiler var ben bir tanesini kaydetmiştim hatta
_umudumvar_01_ ftmrdccc değer 0,04 çıktı işte erken test yaptım onda çıkmadı normal test yaptım onda çıktı hemde 5inde aynı çıktı kafam karmakarışık oldu işte acaba neden böyle oldu diye 😔
_umudumvar_01_ serenss yaa ama ben ilk kızımda hiç böyle şeyler yaşamayınca şimdi testlerde bu gibi sorunları çözemiyorum yani neden böyle olur ki testte var görünüp tahlilde yok görünmesi garip yani.
hmyr61 _umudumvar_01_ İnşaAllah olur strese sokma kendini akışa bırak beyninde o düşünce oldukça fark etmeden stres oluyorsun ve olmuyor akışa bırakınca inan daha kolay oluyo
Esma006 _umudumvar_01_ yapıyor canım kullandigin testin markası vs güvenilir yalancı pozitiflik de yapar
_umudumvar_01_ hmyr61 deniyorum ama işte insanın elinde olan bişey değil maalesef ister istemez kafaya takıyor insan sürekli
_umudumvar_01_ TKumsall hiç denk gelmedim ama bi araştıracağım neden acaba böyle ki demek ki bu sorunu yaşanlar çok var o zaman
_umudumvar_01_ ftmrdccc bu hafta işte tekrar bakayım dedim eğer ki hiç yükselmemişse demek ki yoktur zaten
_umudumvar_01_ Esma006 laboquick markasının kaset testi işte sağolsun burdan tanıştığım birisi hamile olunca kalan testlerini vermek istedi birine bende talibim dedim gönderdi bayada bi var zaten test ama güvenilir değil mi ki o acaba
Esma006 _umudumvar_01_ yalancı pozitiflik verdiğini çok duydum ama en iyisi kan vermen canım inşallah vardır
_umudumvar_01_ Esma006 hayırlısıyla bu hafta bir daha yaparım artık yoksa da vakti değilmiş be yapalaım
Gozdeeb _umudumvar_01_ 6 ay once basima geldi aynisi. 4 5 tane test yaptim hepsi silikti. Kan verdim sonucum seninki gibiydi sok gecirmistim. Olabiliyor bazen boyle seyler