asil15 G_h1 aynen öyle hem o kadar acı cekicem hemde dikis eee sezaryendan ne farkı varki artı ne olursa olsun sonrasında genişleme ve tuvaletini tutamamada yaşanıyorm7s o yüzden hiç o acıyı çekmeye gerek yok sezaryen olunca 10 15 güne normale dönülüyor o nemli olan kendini salmiycaksin
sarilale123 G_h1 normal doğum tecrübem var gerçekten sancılar acılar çocuk doğana kadar, sonrasında bebeğinize de kendinizede rahatça bakıyorsunuz. Sezeryandan sonra birine ihtiyaç duyuyorsunuz haliyle. Tabi ki öncelik sağlık hakkınızda hayırlısı olsun
ogretmenannecik G_h1 Ben kendi isteğimle sezeryan oldum. Pişman değilim. Her doğumun kendine göre zorluğu ve kolaylığı var. Bana normal doğum yapmak çok zor geldi açıkçası. Sezeryanda bebeği çıkardıktan sonra bebeğimle beraber bir şekilde o acıya katlanırım diye düşündüm. Öyle de oldu zaten. Sezeryandan çıkınca bebekle uğraş emzir vs derken insan kendi acısını unutuyor. Ve bence sezeryanda en zor olan ilk 24 saat. Sonrasında her geçen gün hatta her geçen saat toparlanmaya devam ediyorsun. 4.5.günler baya toparlanmıştım ben.
Bir1kelebek G_h1 canım ben hamile değilim hiç de olmadım 😂 olmaya çalışıyorum ama normal doğumun sezaryen dan kolay ve sağlıklı olduğuna tüm kabimle inanıyorum herkesin ki farklı oluyor evet ama genele baktığın zaman normal doğum bizim doğamız da var yani yaratılışımız böyle ( sağlık sorunu olupta sezaryan olanlara bir şey demiyorum 💓) sadece sanırım normal doğumun kolay olması için öğrenilmesi gereken şeyler var bunun için de doktor önemli bide kendin araştırman önemli instegram da ebe cavide var onu takip etmeni öneririm paylaşımlarına bi göz at bence😍
nyra G_h1 her ikisinin de kendine göre zorluğu var. İlki normal doğum ikinci mecburi sezaryen. Şimdi 3.ye hamileyim araları kısa olduğu için yine sezaryen olacak. Tercihim ise normal doğum olurdu