kizinaasikanne sumalparslan benimde kızm için başlarda çıkıntı var dediler sonra %80 kız dediler o gördükleri kordonmuş ve kızım oldu şu an 3 yaşında 😊
sumalparslan kizinaasikanne oyy maşallah 🥰 12 haftalıkken bizimde çıkıntı var yüzde 80 erkek dedi doktor dün acildeki doktor bütün ölçümleri yaptı sonra cinsiyetinin kız olduğunu söyledi iki kere baktı bacak arası boştu bütün dertlerimi unuttum o anda
sumalparslan fkurtba benim oğlanın da böyle ultrason resmi var sizinki erkek Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
teacher78 sumalparslan banada erkek gibi dendi, ama ben kız hissediyorum hatta bazen inanmadığım için kendimi suçluyorum. Yarın 17+2 de kontrole gideceğim inşallah yaşadığınız heycanı mutluluğu yaşarım🙏 Sizin adınıza çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın❤️
sumalparslan teacher78 inşallah anneler hisseder bende bir türlü inanmamıştım Rabbim gönlünüze göre versin 🥰🤲🏻
CansuAB sumalparslan valla değişedebilir ama detaylıya güvenmeyin çünkü bana detaylıda erkek denildi onun haricinde 3 doktor baktı kız dedi
sumalparslan CansuAB değişmesin yaa inşallah değişmez bu saatten sonra gerçi bacak arasını bende gördüm boştu
goktugmomsss sumalparslan bende 16. Haftamdayım bugün ultrason da göstermedi bebiş arkası dönüktü. Ama doktor kesin bir şey diyemem ama sanki çıkıntı gördüm erkek olabilir dedi. Neyin nesi bende anlamadım haftaya bir daha gideceğim 😂 5 yaşında oğlum var hayırlısı olsun