sumalparslan Kızlar size bir sorum var ben 12 haftalıkken %80 erkek gibi denildi Bugün 17 +4 günlük olduk kız dediler bende gördüm bacak arası boştu sizce bu saatten sonra değişir mi? Bir oğlum var çok kızımız olsun istiyoruz
Zeynepefem sumalparslan aslinda degismemesi gerekiyor ama 30 dan sonra bile, detayli ultrasondan sonra bile degisen duydum 🤭😀 şaka gibi ama gercek
Esiin_ sumalparslan bana da 12. Haftada kıza benziyor demişlerdi ayın 15’i randevum var tekrar sorucam kesin kız mı diye 🤣🤣 detaylıya daha çook var
kizinaasikanne sumalparslan 10. Haftada cinsiyet belli olmaya başlıyor ve 13. Haftaya kadar sanırsam hızla gelişiyor. Kız dedilerse eğer bu haftadan sonra değişmez 😊 Allah hayırlı etsin benimde bir kızım var şimdiki bebeğim erkek 🙈
sumalparslan Yazmelegi_ boştu uzun baktı bende dikkatlice baktım iki bacak arası boştu ay nasıl heycan yaptım 🤭
sumalparslan Zeynepefem bende duydum hatta Cok yakın akrabam da olmuştu 8. Ayda kız demişlerdi herşeyi hazırdi bide 😅
sumalparslan Esiin_ bana da erkek dediler ama ben hep içten içe kız hissediyordum inşallah bir daha değişmez 😂şimdi detaylıyı bekliyorum
teacher78 sumalparslan banada erkek gibi dendi, ama ben kız hissediyorum hatta bazen inanmadığım için kendimi suçluyorum. Yarın 17+2 de kontrole gideceğim inşallah yaşadığınız heycanı mutluluğu yaşarım🙏 Sizin adınıza çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın❤️
Zeynepefem sumalparslan hayır sizi sormadım o 8 aydan sonra erkek olan akrabaniz detayliya girmişmiydi kiz dediklerinde
sumalparslan kizinaasikanne inşallah 12 haftalıkken doktorum bacak arasında çıkıntı var yüzde 80 erkek dedi Dün bacak arası boştu iki kere baktı doktor umarım daha sonra bir sürpriz yaşamam 😅
Momlife_ Bende çok kız istiyorum ama erkek hissediyorum ultrasonda kemikli baya gelişmiş şekilde çünkü erkek bebek yapısına çok benziyor böyle olup kızı olan oldu mu erkekse de yine üzülmem sağlıkla gelsin yeter ki😍🐣
sumalparslan Zeynepefem tarama testlerini yapmamasiti ama detaylıyı girmişti son ay da acile devlet Hastanesi’ne gidiyor orda öğreniyor
kizinaasikanne sumalparslan benimde kızm için başlarda çıkıntı var dediler sonra %80 kız dediler o gördükleri kordonmuş ve kızım oldu şu an 3 yaşında 😊