anonimhesapp Bas bas bağırıp tüm hastaneyi başına toplamak lazımda işteeee insana o anlarda kal geliyor cidden. Bence kesinlikle hastaneye ve cimere şikayet edin.
birdenizanasii kanmamakl ilk gittiğimde 4 buçuk ya da 5 haftalıktım. Karından görünmez diye vajinal bakmıştır diye düşünüyorum. Sonraki kontrol dediğim de birkaç gün sonrası zaten alttan bakmasının taciz sebepli olduğunu çok zannetmiyorum ama söylediği cümleler aşırı rahatsız ediciydi keşke git haftaya gel falan deseydi yani 🤦🏼♀️ Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
Sevdece birdenizanasii haftası cok küçükken vajinal bakabiliyorlar ama sonrasında surekli surekli vajinal muayeyi yapmanın mantığı nedir. Bence şikayet edin
birdenizanasii zeynepctk Eşime söylemek şu an aklımdaki son şey ama belli de olmaz benim sağım solum ya. 🤦🏼♀️ Asla gitmeyi düşünmüyorum. Şikayet sürecini nasıl yapsam diye düşünüyorum sadece
bsrelif Benimde üniversitede başıma buna benzer bir olay geldi o günden sonra da erkek doktora muayene olmadım hiç
birdenizanasii bsrelif Erkek doktorlar normalde hep daha özenli daha dikkatli daha ilgililer ama arada böyle pürüzler çıkıyor ne yazık kı. Bende kadın doktorlarla anlaşamam hiç. Aşırı kendini beğenmiş insanlara yukardan bakan ve zorla konuşan tipler maalesef. Agızlarından cımbızla laf alınıyor genelinin 🤦🏼♀️
bsrelif birdenizanasii Evet bazıları öyle oluyor ama ben o travmamdan sonra asla gitmem yani gerekirse o egolu kadını çekerim daha iyi
birdenizanasii [silindi] 5 haftalıktım çok küçüktü o sebeptendir diye düşünüyordum ya. Söyledikleri can sıkıcı sadece 🤦🏼♀️
silaozturkk 4 haftalık için vajinal muayene istemesi de çok gerekli gibi gelmedi bana. ayrıca doktor hasta mesafesi olması gerekiyor yersiz muhabbete mesai arkadaşlarıyla girsin. daha iyi doktorla devam etmelisiniz, sağlıkla alın kucağınıza