Yaşadığım ilde çok fazla özel hastane yok aşırı sayılı. Bende birine gittim fiyatı 1500₺ olan doktora girdim. Bir doktor daha vardı o profesörmüş 2500₺ di çok pahalı geldi bana neyseeeee. İlk muayeneye kızımla annemle gitmiştim. Kızım 2 buçuk yaşında. Daha 4, 5 haftalık falandım vajinal bakmak istedi doktor tamam dedim. Kızım beni merak etti aniden içeri girince doktor kızıma dedi ki. aaaaa ne kadar güzelsin. Anneden almamış ama sanki güzelliğini dedi. Güldüm geçtim ama bozuldum yani sanane kimden almışsa. Genelde insanlar hep bana benzetir kızımın eşimle alakası bile yok ki olsa bile bunu söylemek sana mı düştü be adam. Resmen laf etmek için laf etti. Sonraki kontrollerimde gittim yine vajinal bakmak istedi yalnız girdim odaya. Önce eşim de vardı ama kızım odada durmayınca onu çıkarmak zorunda kaldı muayeneye kalmadı eşim. Vajinal ultrasonda kullandığı o sopa benzeri şeyi değişik bi şekilde yerleştirdi. Yerleştirilenden bile rahatsız olmuştum. O sırada da telefonla konuşuyordu. Telefonu kapatıp bana döndü dedi ki. Yanlış yere falan girmedi dimi doğru yerde şu an dedi güldü pis pis. Hiçbir şey demedim önce. Sonra nasıl yani ya dedim. Ne bileyim kaydı gitti nasıl girdiğini anlamadım dedi güldü pişmiş pişmiş. Yani doktor demeye bin şahit ister. Ne kadar ucuz konuşuyordu aklınız durur. bu muhabbeti benim eşimin yanında yapabilir miydi çok şüpheliyim. Nedense eşim dışarı çıkınca yok doğru yere mi girdi. Yok kaydı gitti vs vs yani adamın yerine ben utandım. Bir de hemşiresi vardı yanında bi kız yani. Ondan da utanması yok ya da herkesle böyle cıvık cıvık konuşuyor insanlar alışmış bu ne ya